Balayage

Balayage

Balayage, een nieuwe techniek om kleurschakeringen in je haar te creëren.
Door middel van een blondering worden er op dikke plukken een laag opgebracht waardoor de blondering door de dikke pluk heen trekt. Hierdoor krijg je verschillende nuance kleuringen. De bovenlaag die geblondeerd wordt van deze pluk zal lichter van kleur zijn dan de onderkant. Dit loopt heel mooi over. Dit alles wordt met de losse hand gedaan. Dus geen folies meer en gelijke plukken zoals highlights, maar een natuurlijk geheel waar bij jij kan aangeven waar jij het lichter wil hebben.

Bij haar wat eerder gekleurd is en donkerder is van kleur zal de blondering niet gelijk goed licht worden. Heb jij hier twijfels over vraag dan naar de mogelijkheden aan onze stylistes.

Is Balayage slecht voor je haar?
Nee absoluut niet! Wij adviseren jou wel om gebruik te maken van Colorphlex. Dit is een product wat wij in de blondering aanbrengen en na het uitspoelen komt er een conditioner over heen die 10 min moet inwerken. Colorphlex zorgt ervoor dat je haar beschermd wordt tijdens het kleuren en maakt zelfs je haar 4x sterker. Je haar is dus na het kleuren beter van kwaliteit dan voor het kleuren. Dit verschil merk je direct. Je haar voelt zijdezacht aan en zal dus ook veel meer gaan glanzen.

Chat openen