Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Wat is bindweefsel?

Bindweefsel is het steunweefsel binnen in ons lichaam. is weefsel dat op veel plaatsen in ons lichaam aanwezig is. Het zorgt voor opvulling tussen organen, bloedvaten en zenuwen. Daardoor helpt het deze structuren te beschermen tegen druk van buitenaf. Tevens zorgt het ervoor dat organen, bloedvaten en zenuwen op hun plaats blijven liggen. Bindweefsel bevat veel collagene en elastine vezels als je jong bent. Maar naar mate wij ouder worden neemt de hoeveelheid collageen en elastine af, dat zorgt ervoor dat de huid verslapt en er rimpels en lijntjes ontstaan.

Wat is bindweefselmassage?

Bindweefselmassage is een volledig manuele techniek die voor een unieke lifting-effect zorgt. Door de speciale handgrepen worden de fibroblasten weer gestimuleerd te gaan werken: hun werking is o.a. de aanmaak van collageen en elastine. Vezels die voor ons gezicht heel belangrijk zijn. Van de bindweefselmassage wordt vaak gedacht dat het een pijnlijke massage is waarbij je niet kunnen ontspannen, maar het tegendeel is waar. Een bindweefselmassage is ook heerlijk ontspannend en heeft daarnaast nog een ander voordeel. De bindweefselmassage werkt voor alle huidcondities en verbeterd de huid intensief, vooral als deze in kuurverband wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huidlagen. Het resultaat is duidelijk zichtbare huidverbetering. Bij een bindweefselmassage worden verklevingen in de huid stevig gemasseerd en activeert. Door dit te doen geef je een prikkel aan het onderhuid bindweefsel zodat deze goed doorbloed raakt en daarmee stimuleert om collageen en elastine aan te maken.

 

Het resultaat:

een mooiere strakkere huid, waardoor de gelaatscontouren beter zichtbaar zijn.

rimpels en lijntjes verminderen

een mooie frisse huid

een betere uitstraling

 

Bij gebruik van huidverzorgingsproducten worden door de bindweefselmassage alle werkstoffen beter in de huid opgenomen, waardoor de werkstoffen optimaal kunnen werken aan een mooie gladde en strakke huid.

Deze hele luxe crème herstructureert het bindweefsel, verbetert de huidelasticiteit en zorgt voor minder rimpels. Speciaal voor de licht droge huid, die onderhevig is aan verlies van vocht en elasticiteit en rimpelvorming zich aandient. De Saffier Skin crème maakt de huid glad, en toont gelijkmatig en uw huid voelt weer zijdezacht aan. De lijntjes en rimpels worden opgevuld en het huidbeeld toont gladder. Aan te bevelen omdat u een meervoudig anti-age effect bewerkstelligt en zo de vochtigheid verbetert in de huid en de opbouw van collageen stimuleert en het bindweefsel verbetert en daardoor rimpels vermindert.

 

Jij wilt toch ook die mooie gladde stralende huid hebben? Klik hier voor nog meer informatie en het maken van een afspraak.