Black Hair verzorgen

Hoe moet je black hair verzorgen?

Black hair heeft een speciale verzorging nodig doordat het een andere structuur bevat dan europees haar. Bekijk de video voor de tips voor het verzorgen van Black Hair

We laten je zien hoe je black hair moet verzorgen door het gebruik van een goede shampoo en een goede conditioner voor black hair.

We laten je zien hoe je black hair kunt stylen zodat natuurlijke krullen optimaal en soepel vallen.  Mocht je na het zien van de video nog vragen hebben over het verzorgen van Black Hair kun je altijd een afspraak maken voor een gratis adviesgesprek. We bekijken dan de conditie van de hoofdhuid en de conditie van het haar. We zullen tijdens het advies gesprek de gewenste verzorging bespreken aangepast op jouw rituelen. Belangrijk is om tijdens het adviesgesprek te horen van jou hoe jij gewend bent je Black Hair te verzorgen. Wij zullen daar het advies op aanpassen. Ben je gewend om het te stijlen met een stijltang, dan zullen we de producten ook op het stijlen aanpassen. Belangrijk is om je haar in optimale conditie te krijgen zodat de veerkracht in het haar terug komt en zodat de kans op afbreken minimaal wordt.

Kom gerust langs en boek online een gratis adviesgesprek!

Chat openen