Black Hair

Black Hair

Wij zijn gespecialiseerd in Black Hair. Black Hair vergt een andere theoretische kennis dan Europees haar en deze kennis is ons eigen. Helaas is Black Hair een ondergeschoven kindje en bestaan de meeste Black Hair salons uit kappers die zelf ervaringsdeskundige zijn. Juist door jarenlange ervaring met hun eigen haar kunnen zij omgaan met Black Hair. Juist de theoretische kennis van Black Hair is essentieel voor het omgaan en verzorgen van dit type haar.,

Zo'n 30 jaar geleden kwam Gaby in aanraking met Black Hair en heeft zij de mogelijkheid gehad om hiermee om te leren gaan en ook de theorie tot zich te nemen. Deze kennis heeft zij overgebracht aan haar medewerkers. In onze multi culturele samenleving komt ook steeds meer mixed hair voor dus voor een gerenommeerde salon is deze kennis onmisbaar. Nog steeds volgen de gespecialiseerde medewerkers trainingen om ook met dit type haar up to date te blijven.

De behandelingen

Relaxen
Een behandeling die het gekroesde en/of sterk gekrulde haar permanent stijl maakt. Deze behandeling wordt voor de eerste keer op het gehele haar gedaan. Vervolgens wordt alleen de uitgroei behandeld. Dit is een sterk chemische behandeling echter werken wij met uiterst zorgvuldig geselecteerde producten waardoor een relax behandeling volledig veilig is haar en hoofdhuid.


Curly
Bij een curlybehandeling wordt de krul grover gemaakt dat de oorspronkelijke krul. Ook deze behandeling is een chemische behandeling, maar ook hier wordt met uiterste zorgvuldigheid gewerkt. Speciaal geselecteerde  producten worden gebruikt zodat schade aan het haar minimaal zal zijn. Wij bieden u de mogelijkheid om gratis 2 weken na de curlybehandeling een oliebehandeling te ondergaan.

Avlon KéraCare

Voor de verzorging werken wij en adviseren wij u de producten van Dit is hèt merk in America voor Black Hair.

Black hair heeft een totaal ander structuur dan Europees of Aziatisch haar. Bij mixed haar is dit vaak ook aanwezig. Bij twijfel zullen wij het haar onder een microscoop bekijken waardoor we zekerheid hebben en daar de verzorging en behandeling op aan kunnen passen. Vanuit deze theorie werken wij uitsluitend met behandelingen en producten die geschikt zijn voor de structuur van Black Hair.

Keratinebehandelingen voeren wij alsnog niet uit. Dit met de wetenschap dat keratine ontstaan is vanuit Brazilië en de structuur van Braziliaans haar niet voldoet aan Black Hair. Hierdoor kan er zelfs meer schade aangebracht worden aan Black Hair. Uiteraard zijn wij op de achtergrond steeds in ontwikkeling en op zoek naar innovatieve producten en behandelingen die wel voldoen aan de eisen die wij stellen voor behandeling van Black Hair.

 

De meeste Black Hair salons bestaan uit ervaringsdeskundigen. Er is helaas weinig tot geen opleiding tot Black Hairspecialist. Echter hebben wij de kennis wel in huis ondanks ons "blank" voorkomen. Dit maakt ons uniek in de wereld van Black Hair salons. Voor ons een enorme uitdaging om u te overtuigen van onze kennis. Wij dagen u daarom uit om eens bij ons te komen en te ervaren hoe goed wij op de hoogte zijn van Black Hair!

Chat openen