Gezond haar

Gezond haar

Mooi gezond haar

Wij staan klaar om jou te helpen bij het verkrijgen van gezond haar.
Maar wat moet jij nu doen en wat kunnen wij doen om jouw haar gezond te krijgen en het te behouden?

Allereerst is natuurlijk verzorging belangrijk, goed borstelen met een goede verantwoorde borstel. Gezond eten en veel water drinken.

Je haar bestaat voor 89% uit keratine proteïne, 8% vocht en 3% mineralen. Als je haar droog is denk je vaak dat dit door vocht tekort komt. We kopen dan ook shampoo's op basis van vocht, echter zonder resultaat. Je haar bestaat maar voor 8% uit vocht dus dat tekort aan vocht is dan ook minimaal. Terwijl voor 89% uit keratine proteïne, dus logisch is dat je haar keratine proteïne tekort komt. Om dit precies te kunnen meten doen wij een haartest. Door middel van deze haartest kunnen wij precies zien wat je haar tekort komt. Op basis van de uitslag zullen we direct het tekort aanvullen. Door de speciale nanotechnologie kunnen de producten van L'Anza Healing Haircare diep in je haar doordringen waardoor het tekort direct wordt aangevuld. Het overige zullen we uitspoelen en na het uitspoelen direct je haar sealen, ofwel verzegelen. Hierdoor wordt je haar beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Voor thuis zullen wij een advies op maat maken door een haarpaspoort. Deze krijg je mee evenals een aantal proefmonsters. Zo kan je eerst thuis uitproberen of de producten aan al je eisen voldoen. Dus niet eerst shampoo's aanschaffen, maar eerst uitproberen.

Bekijk de video en ontdek onze werkwijze, bekijk de test en stel je vragen via ons contactformulier.

Chat openen