Haarprobleem

Haarprobleem

Heb jij een haarprobleem? Dun haar? Droog haar? En weet je niet meer wat je ermee aan moet?

Oplossing

Wij hebben verschillende oplossingen om je haarprobleem aan te pakken.
We kunnen je droge haar weer oppeppen door het te behandelen met een treatment. We testen je haar en zullen zo precies ontdekken welke bouwstoffen je tekort komt in je haar. Deze zullen we direct aanvullen zodat je haar weer glanzend en gezond is. Zo wordt je weer blij met je haar.

Heb je Black Hair? Wil je weten wat we daarvoor kunnen doen? Ook voor Black Hair hebben we de middelen om je haar de juiste behandeling te geven. Zodat ook Black Hair weer handelbaar wordt en je de juiste producten kunt gebruiken.

Door middel van de juiste coupe knippen in je haar en je tevens uit te leggen hoe je dit het beste thuis kunt onderhouden, helpen we je weer op weg. Met de juiste producten voor thuis zal je veel meer plezier beleven aan je haar.

Maar wat als je haar nu dun is? En bovenstaande middelen niet meer werken? Heb je dan wel eens gedacht aan extensions? Extensions heeft een slechte naam gekregen, dat is op zich erg jammer, maar wel begrijpelijk. Helaas worden extensions veel te vaak onvakkundig geplaatst. Ook al ben je kapper dat wil nog niet zeggen dat je dan automatisch goed extensions kan plaatsen. Er zit een hoop theorie achter en helaas zijn er niet zo veel professionals die deze theorie beheersen. Hierdoor worden ze slordig geplaatst met alle gevolgen van dien. Wij kennen ook de schrikbeelden via internet en helaas zien ook wij verschrikkelijke dingen voorbij komen. En dat is jammer, want juist extensions zijn een mooi product waar je ontzettend veel mee kan doen. We kunnen er veel problemen mee aanpakken en deze dus ook vaker toepassen, ook bij jou!

Maar op nr.1 staat je eigen haar en we zijn dan ook niet bang om extensions af te raden indien er enige twijfel is. Tevens hebben wij een unieke methode die wij toepassen om extensions te plaatsen. De kappers die extensions plaatsen hebben een intensieve training achter de rug van ruim 2 jaar. Niet iedereen mag ze dus plaatsen, want jouw haar en hoofdhuid staat op nr.1

Tevens zijn we zo goed getraind dat we voor Indian Gold cursussen geven. Een ieder die een certificaat heeft van Indian Gold zal onze methode toepassen om extensions te zetten. Ook deze cursus is intensief en bevat veel theorie. Daarbij hebben wij jarenlange ervaring en zetten intensief extensions zodat we kwaliteit kunnen waarborgen.

Interesse in eventuele mogelijkheden bij jou? Boek nu online een gratis intakegesprek en wij kunnen jou een advies op maat geven!