Hair & Beauty

Hair & Beauty

Bij Your Changes, hair & beauty  is het mogelijk om gebruik te maken van al onze diensten! Dus genieten met een hoofdletter!

Wij zijn de enige kapsalon, schoonheidssalon, waxsalon en massagesalon in één in IJsselstein. Wat houdt dit in? Bij ons, Your Changes, is het mogelijk om zowel voor Hairdesigners (kapsalon) als voor In Beauty (schoonheidssalon, waxsalon en massagesalon) tegelijk een afspraak in te boeken. Wij werken met 1 agenda, 1 kassa en zijn dus ook 1 team! Dat betekent dat wij samenwerken als 1 team. We overleggen dus ook veel samen zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Dit biedt voor u heel veel voordelen.

Wat dacht u van:

  • Nooit meer 2 verschillende afspraken maken
  • Alles op 1 rekening
  • Nooit meer met verward haar weg bij de schoonheidssalon
  • Geen gepuzzel meer met tijd om het passend te maken

Wij doen dit allemaal voor u!

U hoeft maar één ding te doen en dat is de afspraak inboeken voor uw haar. Bij de opmerking meldt u welke schoonheidsbehandeling u er graag bij wil boeken. Wij zorgen ervoor dat dit allemaal passend gemaakt wordt voor u.

Hoe makkelijk wilt u het nog hebben?

Kapsalon, schoonheidssalon, waxsalon en massagesalon in één

Wij noteren alles in ons klantenbestand zodat het hele team op de hoogte is. Zo kunnen wij u de beste zorg en aandacht bieden. Wij zijn dus de enige kapsalon en schoonheidssalon in IJsselstein die zo werken. Alles in 1 systeem verwerken wij zodat wij zowel de huidanalyse als de hoofdhuid analyse op elkaar afstemmen.

Door trainingen zijn de Hairdesigners ook op de hoogte van de producten van de schoonheidssalon en ook zal dit andersom zijn. Mochten er klachten zijn die betrekking hebben op uw huid, zal dat onderling besproken worden. Zo kunnen wij alles voor u aanpassen. Verder zult u in beide salons op een en dezelfde manier benaderd en behandeld worden. Met passie en professionaliteit en natuurlijk de service die u van ons gewend bent.

Wilt u meer weten over de werkwijze en de producten van de kapsalon kijkt u dan vooral eens op onze pagina Hairdesigners  Wilt u meer weten over de schoonheidssalon, kijk dan eens op de pagina In Beauty

Alle combinaties zijn te maken zowel met de schoonheidssalon, kapsalon, massagesalon en waxsalon.

Wilt u een afspraak bij ons inboeken?

Wilt u het alles onder een dak ervaren?

Lukt het niet om 2 afspraken in te boeken?

Helaas laat ons online boekingssysteem het niet toe dat er 2 afspraken ingeboekt worden. Geen probleem! Stuur even een mail naar ons met uw wensen en wij zorgen dat deze afspraken vloeiend in elkaar overlopen. Mochten er onduidelijkheden zijn zullen wij contact met u opnemen

Contact ons!

Vul hier uw emaildres in
Onderwerp
Stel hier uw vraag