beauty

Hair & Beauty

Hair & Beauty

Bij Your Changes, hair & beauty  is het mogelijk om gebruik te maken van al onze diensten! Dus genieten met een hoofdletter!

Wij zijn de enige kapsalon en schoonheidssalon in één in IJsselstein. Wat houdt dit in? Bij ons, Your Changes, is het mogelijk om zowel voor Hairdesigners (kapsalon) als voor In Beauty (schoonheidssalon) tegelijk een afspraak in te boeken. Wij werken met 1 agenda, 1 kassa en zijn dus ook 1 team! Dat betekent dat wij samenwerken als 1 team. We overleggen dus ook veel samen zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Dit biedt voor u heel veel voordelen.

Wat dacht u van:

  • Nooit meer 2 verschillende afspraken maken
  • Alles op 1 rekening
  • Nooit meer met verward haar weg bij de schoonheidssalon
  • Geen gepuzzel meer met tijd om het passend te maken

Wij doen dit allemaal voor u!

U hoeft maar één ding te doen en dat is de afspraak inboeken voor uw haar. Bij de opmerking meldt u welke schoonheidsbehandeling u er graag bij wil boeken. Wij zorgen ervoor dat dit allemaal passend gemaakt wordt voor u.

Hoe makkelijk wilt u het nog hebben?

Kapsalon en schoonheidssalon in één

Wij noteren alles in ons klantenbestand zodat het hele team op de hoogte is. Zo kunnen wij u de beste zorg en aandacht bieden. Wij zijn dus de enige kapsalon en schoonheidssalon in IJsselstein die zo werken. Alles in 1 systeem verwerken wij zodat wij zowel de huidanalyse als de hoofdhuid analyse op elkaar afstemmen.

Door trainingen zijn de Hairdesigners ook op de hoogte van de producten van de schoonheidssalon en ook zal dit andersom zijn. Mochten er klachten zijn die betrekking hebben op uw huid, zal dat onderling besproken worden. Zo kunnen wij alles voor u aanpassen. Verder zult u in beide salons op een en dezelfde manier benaderd en behandeld worden. Met passie en professionaliteit en natuurlijk de service die u van ons gewend bent.

Wilt u meer weten over de werkwijze en de producten van de kapsalon kijkt u dan vooral eens op onze pagina Hairdesigners  Wilt u meer weten over de schoonheidssalon, kijk dan eens op de pagina In Beauty 

Gaat u gebruik maken van Hair & Beauty?

Boek voor Hairdesigners in en meld uw Beautywensen bij opmerkingen