Hairdesigners

Hairdesigners – Kapper in IJsselstein

De Kapper in IJsseltein

Wil jij gezond, glanzend haar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

De kapper in IJsselstein. Wij, een gepassioneerd team Hairdesigners zullen samen met jou er alles aan doen om voor jou het beste kapsel en de juiste kleur te kiezen zodat jij weer kunt stralen. Wij zullen jou voorzien van het juiste advies om je kleur en kapsel goed thuis te kunnen onderhouden. Wij werken met het exclusieve merk L’Anza, een groen product uit Amerika, die doet wat het beloofd. Tevens werken wij met het farmaceutische merk Mediceuticals die ernstige hoofdhuid aandoeningen bestrijd en tevens ingezet kan worden bij chemokuren en ernstige haaruitval. Dit alles onder het genot van een heerlijk Cappuccino of Latte Macchiato, een heerlijke en ontspannen wasmassage en alle aandacht gaat naar jou!

Tevens kun je gebruik maken van onze schoonheidssalon, een afspraak is makkelijk te combineren met de kappersbehandeling.

Geen 2 afspraken meer, niet meer rennen en haasten, maar geheel relaxed alles in één!

Your Hair is Our Care!

Wil jij mooi, gezond en glanzend haar?

Global Curl Concept

Krullen knippen

Een speciale techniek om krullen te knippen waardoor er minder pluis in het haar aanwezig is en waardoor de krul veerkrachtiger in het haar valt. De krullen worden in bundels geknipt. Krullen zijn anders dan steil haar dus waarom zou je krullen op dezelfde manier moeten knippen?

Hoe werkt het?

Van nature is een krul een bundel van haren die bij elkaar zitten. We zoeken deze bundels op en knippen in de bundel zodat het haar meer de ruimte krijgt om te krullen. Zo kunnen we ook meer het pluis eruit halen. Dankzij deze kniptechniek zal haar met slag erin meer gaan krullen.

Deze techniek kan alleen worden toegepast op ongewassen haar. Zo kunnen wij meer de bundels zoeken en deze bewerken. Na de knipbehandeling zullen we het haar wassen en behandelen met de treatment van L’Anza. Krulhaar heeft vaker last van keratine, proteïne tekort en deze zullen wij dan ook aanvullen. Daarna wordt het haar gestyled met de producten van L’Anza speciaal voor krulhaar zoals de Curl Treatment en de Curl Define

Meer informatie

 Mediceuticals

Mediceuticals is een merk dat unieke dermatologische producten levert. Er worden doeltreffende behandelingen aangeboden voor een breed scala aan specifieke haar- en hoofdhuidproblemen.  Dit vraagt van ons heel veel theoretische kennis. Regelmatig volgen wij de intensieve trainingen waardoor wij veel kennis in huis hebben over psoriasis, alopecia, haaruitval door medicijngebruik, chemo behandelingen, eczeem, enz.. Met behulp van de mediscoop (microscoop) kunnen wij de hoofdhuid goed analyseren en daar de juiste producten en kuur voor adviseren.

Mooi, gezond haar begint met een gezonde hoofdhuid is het motto en de kerngedachte achter de producten van Mediceuticals.

Meer informatie

L’Anza Healing Haircare

L’Anza gebruikt de nieuwste technologieën voor het sterkste, gezondste haar. Terwijl veel haarverzorgingsseries claimen dat zij het haar verzorgen, is L’Anza het  enige merk dat in staat is om het haar te herstellen. Dankzij het Keratin Healing System, Nano Science Delivery System, sulfaatvrije shampoos en het Flower Shield Complex, HERSTELT, VERZEGELT & BESCHERMT L’ANZA elk haartype en biedt het maximale glans en kleuren die langer houden!

Samenstelling van het haar

Haarvezels bestaan uit:

 • 89% keratine proteïne
 • 8% vocht
 • 3% mineralen

Als het haar beschadigt, dan gaat de schubbenlaag openstaan, waardoor de vezellaag bloot komt te liggen. Hierdoor verliest het haar proteïne, vocht en mineralen. L’Anza vult dit aan en herstelt zo het haar. Vervolgens verzegelt het de schubbenlaag waardoor deze ingrediënten worden vastgehouden en het haar wordt beschermd tegen nieuwe beschadigingen.

L’ANZA ALTIJD GROEN

 • L’Anza ondersteunt een gezonde en duurzame aarde
 • Gebruikt recyclebaar materiaal
 • Bevat geen producten die de ozon laag aantasten
 • Helpt om de regenwouden te behouden door botanische extracten en andere ingrediënten af te nemen van landen, waar het gebruik wordt gecontroleerd.
 • Geen dierproeven
 • Glutenvrij
 • Parabeen veilig – L’Anza gebruikt alleen parabenen die FDA goedgekeurd zijn voor voedingsmiddelen
 • Botanische ingrediënten
 • Organisch, geen bestrijdingsmiddelen
 • Geen carcinogenen

Hoe werken wij met L’Anza?

Bij een eerste afspraak zullen wij starten met een haartest om te bekijken welke voedingsstoffen het haar tekort komt. Dit vullen wij direct aan met een treatment en daarna verzegelen wij het haar. We zullen een advies maken op maat en u krijgt van ons proefmonsters mee waarmee u lekker thuis kunt uit proberen.

In de salon zullen wij altijd u haar wassen met L’Anza en ook de styling wordt uitsluitend L’Anza gebruikt.

Wilt u meer weten over L’Anza en wilt u weten wat uw haar tekort komt?

Wilt u een haartest?

Hairextensions

Droom jij van een volle bos haar? Droom jij van lang haar?

Dromen kunnen uitkomen en wij kunnen daarvoor zorgen.

Haarverlenging of haarvermeerdering

Hairextensions hebben helaas een slechte naam gekregen in de loop van de jaren. Iedereen kan snel leren om hairextensions te zetten en dat wordt helaas ook gedaan. Maar om geen beschadigingen aan te brengen aan uw eigen haar heb je veel theoretische kennis nodig, goede extensions en ook goede bondings (de waxjes waarmee de extensions bevestigd worden). Tevens moeten de extensions zorgvuldig en professioneel bevestigd worden zodat deze geen schade aan kunnen brengen. Al deze kwaliteiten hebben wij in huis. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het zetten van extensions. Tevens wordt u intens begeleid bij de verzorging van de extensions en willen wij u graag iedere 6 weken zien zodat wij goed kunnen bekijken hoe de extensions in uw haar zitten.

Wilt u meer informatie? Lees meer….

Awards

 

Awards

Meerdere keren hebben wij als waardering van onze klanten een Award gewonnen. Daar zijn wij natuurlijk heel trots op! Wij doen ons best om een relatie op te bouwen met onze klanten, waardoor wij ze nog beter van dienst kunnen zijn. We zetten de beste producten en middelen in om u te laten shinen! Wij staan open voor kritiek, graag zelfs, want daar leren wij van. Wij volgen veel technische trainingen, maar ook worden we meerdere malen per jaar gecoacht. Juist om de service en aandacht te kunnen blijven bieden aan u. Voor ons zijn de Awards dan ook de mooiste beloningen, beloningen die wij mochten ontvangen van onze klanten.

Dank jullie wel voor het vertrouwen in ons!