Mago Hair

MagoHair

Mago Hair

De hairextensions van Mago Hair zijn een  eerlijk, duurzaam kwaliteitsproduct. Zij worden streng voor streng zorgvuldig vervaardigd door de technische experts.

Mago hairextensions zijn uniek door de revolutionaire knooptechniek. Je bevestigt de extension eenvoudig door de ring aan de extension om het haar te plaatsen. Door de knoop op de juiste wijze te bevestigen trek je via het knoopsysteem de extension stevig vast. Een revolutionaire ontwikkeling van het hairextension systeem. Het werken met ijzeren ringetjes en schadelijke, chemische producten is hiermee voorgoed voorbij.

Minimale belasting voor hoofd en haar

Doordat de hairextension los van het haar is bevestigd, blijft er meer ruimte voor flexibiliteit. Hierdoor beweegt de extension vrij van het haar. Dit resulteert in een minimale belasting van de hoofdhuid. Deze haar- en hoofhuidvriendelijke methode onderscheidt Mago hairextensions van andere extensions.

Verwijderen van de hairextension

De echte magie gebeurt bij het verwijderen van de hairextension. Omdat de Mago hairextension verbonden is met een knoop, is het verwijderen de extension simpel: door één knip met de schaar! Het gebruik van chemische verwijderproducten is hiermee verleden tijd.

Mago Hair gelooft in natuurlijke, duurzame producten. Door het Mago-knoopsysteem kunnen we het gebruik van chemicaliën en schadelijke apparaten achterwegen laten. Zo creëren we chemievrije werkomgeving voor de haarstylisten en klanten en denken we ook aan het milieu.

 

Straight/Slight/Body  30 cm € 4,30
Medium Wavy/Curly  30 cm € 4,35
Straight/Slight/Body  35 cm € 4,40
Medium Wavy/Curly  35 cm € 4,50
Straight/Slight/Body  45 cm € 4,60
Medium Wavy/Curly  45 cm € 4,70
Straight/Slight/Body  50 cm € 4,80
Medium Wavy/Curly  50 cm € 4,90

HEB JE NOG VRAGEN?

  Jouw naam *

  Jouw email *

  Onderwerp *

  Jouw bericht *

   

  Hairextensions
  Chat openen