Hairextensions

Hairextensions

Droom jij van zo’n mooie volle haarbos?
Droom jij van lang haar?

Dromen kunnen uitkomen en wij kunnen daarvoor zorgen

Haarverlenging of haarvermeerdering

Een haarverlenging of haarvermeerdering is mogelijk met de extensions van Indian Gold.

Menselijk haar afkomstig uit de Hindoestaanse tempels van India, geofferd door Pelgrims.

Menselijk haar wat op een natuurlijke wijze behandeld wordt waardoor alleen de beste haar kwaliteit geschikt is voor het verwerken van extensions.

Maar niet alleen het haar bepaalt de kwaliteit van de extensions. Ons eigen haar bestaat voor 87% uit keratine proteïne.
Belangrijk zijn dus ook de aanhechting van de extensions. De bonding waxjes van Indian Gold bestaan uit hoogwaardige keratine, voor een goede aanhechting aan ons eigen haar. Hierdoor is de kans op beschadiging van het eigen haar gering.

Wij, de extension specialisten van Your Changes Hairdesigners hebben jarenlange ervaring met het zetten van extensions. We hebben inmiddels al veel problemen gezien en natuurlijk zijn wij ook tegen veel problemen aangelopen.
Al deze ervaringen hebben wij meegenomen en een unieke methode ontwikkelt om op een goede manier extensions te plaatsen.

Onzichtbaar en niet voelbaar zullen de extensions door je eigen haar heen vallen. Ook zal je eigen haarkwaliteit gewaarborgd blijven. We werken met een servicebehandeling, waarin je iedere 6 weken langs komt zodat we je eigen haar, hoofdhuid en extensions goed kunnen bekijken.
Dit alles valt onder onze garantie!

We bespreken samen met jou de verzorging van je eigen haar en extensions, zodat we alles aan kunnen passen op jou!

Een interne opleiding tot extension specialiste duurt 2 jaar en alleen gediplomeerde kapsters komen hiervoor in aanmerking. We stellen hoge eisen aan de extension specialiste, zodat jij de beste kwaliteit krijgt!

Tevens zijn wij opleidingsinstituut voor Indian Gold, we trainen kapsters in het hele land en alleen bij goed gevolg van de opleiding wordt er een certificaat uitgereikt.

We halen onze kennis uit binnen- en buitenland en zijn dan ook continue bezig om onze kwaliteit nog meer te verbeteren.

Kortom wij willen dat het voor een ieder mogelijk is om zijn droom uit te laten komen, mooi, vol en lang haar!

Wil jij meer informatie?

Boek online een gratis en vrijblijvende afspraak in

Wil jij ontdekken of extensions de oplossing voor jou zijn? Wil jij advies voor meer volume? Wil jij kijken wat de mogelijkheden zijn met extensions voor jou? Wij kunnen dit samen met jou bekijken en bespreken. Je boekt online een afspraak in voor een gratis en vrijblijvend advies gesprek en we bespreken samen met jou de mogelijkheden en de kosten.