Hammam

Hammam

Wilt u genieten van een Hammam, even helemaal ontspannen en weer opladen voor de drukte van alle dag?

Deze Hammam behandeling bestaat uit een wassing met zwarte zeep en de traditionele zeepzak. Na de wassing wordt de huid gescrubd en wordt u lekker ingepakt met een kleipakking. Na het verwijderen van de kleipakking volgt een heerlijke ontspannende korte ,massage van rug, armen, nek en schouders. Tijdens de massage gebruiken wij tevens de bijpassende oliën.

Tijdens het ritueel van de Hammam wordt de salon op temperatuur gebracht waardoor u zich even in een andere omgeving waant. Een betere ontspanning kunt u zich niet wensen. Even ontspannen en opladen voor de drukte van alledag. Na afloop zult u nog heerlijk nasoezen.

Wij gebruiken voor het hele ritueel van de Hammam de originele producten van Morjana. Morjana heeft gekozen voor de kostbare olie van de Arganboom, het vloeibare goud van de Berbervrouwen, de Roos met de fragiele etherische olie, de vrucht en de bloem met de fijne geur van de Sinaasappelboom. Aangevuld met Lava Aarde, de legendarische Marokkaanse klei en vele andere schatten uit de natuur. Morjana heeft deze Marokkaanse werkzame extracten gecombineerd met natuurlijke ingrediënten in rijke en prachtige texturen. Het resultaat is de Marrakech’ Dream, een lijn van producten met rijke texturen en heerlijke geuren voor het lichaam.

Geheel natuurlijke pure ingrediënten die van oudsher bij de Hammam rituelen worden vermengd of naar wens worden toegepast. De Hammam is al generaties lang een centraal element in de Oosterse cultuur. Het is een ontmoetings- plek waar de tijd stil lijkt te staan, een plek waar men voor zichzelf zorgt. Plezier en sensualiteit zijn voortdurend aanwezig in deze tijdloze schoonheidsrituelen. Hammam Essentials zijn verpakt als Berber Juwelen. Elk onderdeel is door de ambachtslieden uit Marrakech met de hand gemaakt. Iedere verpakking is dus uniek, als een juweel. Deze zeer speciale natuurlijke producten van Morjana Hammam Essentials laten je meenemen in de betoverende wereld van Oosterse vrouwen.