Highlights en lowlights

Highlights en lowlights

Er is een nieuwe techniek ontwikkeld voor highlights en lowlights. Met deze nieuwe techniek kunnen we tot dicht bij de hoofdhuid highlights zetten zodat er praktisch geen uitgroei zichtbaar is. Ook kunnen we de highlights veel beter gelijkmatig verdelen. Het inzetten kost veel minder tijd en het resultaat is prachtig.

We gebruiken speciale folies en speciale kammen die met een uniek systeem ingezet worden. Hierdoor kunnen er geen vlekken meer ontstaan als de verf doorloopt door de folies heen. Dit kan helaas gebeuren met gewone folies, maar met de unieke gepatenteerde folies behoort dit tot het verleden.

Met de speciale kam kunnen er mooie gelijkmatige plukjes gemaakt worden, waardoor de highlights en lowlights veel gelijkmatiger door het haar heen vallen. Dit geeft dus een heel mooi resultaat en zal er veel natuurlijker uitzien.

Het team is speciaal getraind om met deze nieuwe techniek te kunnen werken. Dit is een hele middag zweten en zwoegen geweest, maar we hebben het helemaal onder de knie. We zullen alleen deze techniek nog toepassen op het moment dat we highlights en lowlights gaan zetten. Wij zijn zeer enthousiast over deze techniek en we zijn de 1e in IJsselstein die dit toepassen.

Wil je een impressie van onze training bekijk dan snel onze video!

Wil je zelf zulke mooie highlights en/of lowlights? Boek dan snel een afspraak bij ons of mail ons!

Chat openen