In Beauty

Your Changes in Beauty

Bij Your Changes in Beauty zult u optimaal genieten van een heerlijke ontspannende behandeling door onze specialisten. Onze focus ligt op totale ontspanning en een gezonde stralende huid.

Wij worden ondersteund door het Duitse merk Alcina.

De huid, het grootste orgaan van ons lichaam, vraagt dagelijks aandacht. Het is één van de belangrijkste organen van ons lichaam, omdat het ons beschermt voor invloeden buitenaf en de temperatuur van ons lichaam regelt. Kortom: iets om te koesteren en zuinig op te zijn!

De Alcina huidverzorgingsproducten worden met de grootste zorgvuldigheid ontwikkeld in onze laboratoria. Samenwerking met vooraanstaande dermatologen en wetenschappers levert ons producten die staan voor kwaliteit en effectiviteit. Centraal staat het thema: u en uw huid. Elke behoefte wordt ingevuld en opgelost, of u een normale, vette, gemengde, gevoelige of droge huid heeft. Huidverzorging van Alcina maakt haar belofte waar: wij doen wat wij beloven. Het resultaat is een mooie, stralende en bovenal gezonde huid.

Behandelingen

Wij bieden verschillende gezichtsbehandelingen aan

Basis

Een basis gezichtsbehandeling waarbij de belangrijkste handelingen gedaan worden die nodig zijn om de huid in goede conditie te houden. Tijdens de behandeling wordt de huid gereinigd, waarna een intensieve peeling volgt. Even ontspannen met een aangepast masker en de behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging

Complete

Een intensievere gezichtsbehandeling waarbij de huid wordt gereinigd waarna een intensieve peeling volgt. Onzuiverheden worden daarna verwijderd. U geniet van een massage van gezicht, schouders en decolleté. U krijgt een masker aangepast op uw huid waarna de behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging.

De Luxe

Bij deze behandeling wordt uw huid intensief gereinigd met daarna een peeling. Onzuiverheden worden verwijderd. Uw wenkbrauwen worden geëpileerd en eventueel geverfd, uw bovenlip wordt gewaxt. Even bijkomen tijdens een heerlijke massage van gezicht, schouders en decolleté en een aangepast masker. Deze behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging.

Extra Care

Deze behandeling is voor iedereen geschikt die net dat beetje extra willen. Een “complete”, maar met extra zorg voor de huid en de huid rondom de ogen. De huid wordt gereinigd met daarna een intensieve peeling. De onzuiverheden worden verwijderd en indien men dit wenst wordt de huid gemasseerd volgens de bindweefsel methode. Deze massage kan ook vervangen worden door een ontspannen massage. De huid wordt extra verzorgd met een ampul en een masker. De huid om de ogen worden verwend met collageen oogpads en de behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging.

Anti-Age

Speciaal voor de ouder wordende huid. Deze heeft extra verzorging nodig en producten die dieper in de huid kunnen doordringen. Tijdens deze behandeling wordt de huid intensief gereinigd, waarna een intensieve peeling volgt. De onzuiverheden worden verwijderd. Hierna volgt een bindweefselmassage, voor de aanmaak van collageen te stimuleren. Een ampul wordt aangebracht en u krijgt een intensief vliesmasker. De behandeling wordt afgesloten met een serum en een dagcrème

Young in Beauty

Speciaal voor de jongeren onder ons die kampen met de bekende jeugdpuistjes. Tijdens deze behandeling worden producten gebruikt die juist voor de jeugdige huid geschikt zijn. Deze producten kunnen ook thuis gebruikt worden en zijn betaalbaar

De huid wordt intensief gereinigd en een peeling volgt. De poriën worden open gezet waardoor het makkelijker is om de onzuiverheden te verwijderen. Daarna wordt de huid gekalmeerd met een heerlijk masker en wordt de behandeling afgesloten met een dagverzorging. Meer informatie

Uitermate geschikt voor de meiden, maar zeker ook voor de jongens!

 

Bindweefselmassage

Deze stevige en huidverbeterende gezichtsmassage richt zich op de dieper gelegen huidlagen. De massage bevordert de doorbloeding en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine waardoor uw huid vernieuwt en verstevigt. Een bindweefselmassage voor het gezicht is effectief bij rimpeltjes en bepaalde huidproblemen. Voor een optimaal resultaat is het aan te raden om een kuur van meerdere behandelingen te nemen.U kunt kiezen uit een losse behandeling of een kuur van 6 of 12 behandelingen. Kiest u voor een kuur? U boekt de eerste behandeling online en de vervolg afspraken maken wij met u in de salon. Meer informatie

Een kuur bestaat uit 1 keer per week een massage gedurende 3 weken, met daarna een rustpauze van 3 weken.

Massages

In onze salon bieden wij verschillende ontspannende massages aan. Deze massages zijn een weldaad voor uw lichaam en geest. Tevens zullen wij deze massages zeer binnenkort uit gaan breiden met verzorging voor uw gehele huid. Binnenkort meer hierover.

Hot Stone massage

 

 

beautyEen Hot Stone massage met gladde warme vulkanische stenen is een zeer effectieve manier om het lichaam heerlijk te laten ontspannen. De warmte dringt diep door in de spieren en botten. Lichaam en geest komen hierbij in balans. Alle delen van het lichaam worden gemasseerd.

 

 

 

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is even een moment van rust en tijd voor uzelf. Bij deze massage worden nek, schouders, rug, benen en armen gemasseerd met een heerlijke olie. Een ontspanningsmassage is een ontspannende werking op uw lichaam en geest en biedt een preventieve helende werking voor uw gezondheid.

 

 

Kruidenmassage

De kruidenmassage vindt haar oorsprong in Thailand. Kruidenmassage combineer de ontspannen werking van kruiden. De kruiden hebben de volgende eigenschappen: ontspannend, reinigend, activeert de stofwisseling, versterkt het immuunsysteem, bevordert de spijsvertering en verdooft pijn. Het lichaam tintelt uren na de massage. Lekker voor in de winter!

Meer informatie

Waxen

Pijnloos waxen voor een volkomen gladde en perfecte huid. Lycon Precision waxing is de nieuwe manier van ontharen, die vanuit Australië de wereld aan het veroveren is. Waxing is hot! Vrouwen én mannen willen een altijd gladde en superzachte huid, zonder al het gedoe en de pijn van harsen. Topsalons in de hele wereld gebruiken niets anders meer dan deze crème de la crème onder de waxen.

Al vanaf 1 mm moeiteloos waxen!

De mooiste waxen op basis van natuurlijke ingrediënten zorgen voor een superglad en langdurig resultaat. Haar vanaf 1 mm wordt moeiteloos gewaxt. De wax is verrijkt met aromatische oliën en maakt elke behandeling tot een aangename ervaring. Bovendien kan de wax gebruikt worden op lage temperaturen. De huid wordt gevoed en verzacht.

Meerdere combinaties van waxbehandelingen zijn mogelijk. Zit uw combinatie er niet bij? Wij geven u liefst 20% korting op de 2e waxbehandeling. Zo maken wij een combinatie voor u heel aantrekkelijk.

Meer informatie

Visagie

Visagie behoort tevens tot onze mogelijkheden. Heeft u een avondje uit, een speciale gelegenheid of gewoon eens even lekker te laten verwennen? Kies dan eens voor een make-up door onze visagisten. Mensen hebben vaak het idee dat dit alleen voor smokey-eyes is of een avond make-up. Maar wist u dat een Natural Look ook tot de mogelijkheden behoort? U krijgt tevens een make-up advies terwijl de visagisten u opmaken. Dus ook voor de dagelijkse Touch Up kunt u gebruik maken van onze visagisten.

Heeft u al een keuze kunnen maken?

Weet u al van welke behandeling u wilt genieten?

Akties

Regelmatig hebben wij in de schoonheidssalon akties. Dat is de manier om kennis te maken met onze diensten en onze schoonheidsspecialisten. Wilt u meer weten over onze diensten en akties? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook