Indian Gold

Indian Gold

De haren van Indian Gold zijn vervaardigd van de hoogste kwaliteit 100% menselijk haar afkomstig uit India. De haren worden speciaal door onze fabriek geselecteerd en alleen de hoogste kwaliteit haar zal in aanmerking komen voor de vervaardiging van onze hair extensions.  De hairextensions van Indian Gold zijn gecertificeerd en voldoen aan het kwaliteitskeurmerk ISO 9001:2008

Van super glad stijl haar naar mooie volle krullen en dit in 32 verschillende kleuren.

Keratine

De pre-bonded extensions zijn voorzien van een hoge kwaliteit keratine bonding. Keratine bestaat uit dezelfde bouwstof waarvan ook het eigen haar is opgebouwd. Hierdoor is de bonding niet schadelijk voor het eigen haar en zal deze goed kunnen hechten. De bonding kan het beste bevestigd worden met een tang welke aan beide zijde warm wordt op 180 graden. Na het plaatsen van de hairextensions mag het haar gelijk gewassen en desgewenst geverfd worden. Echter laat het kleuren altijd aan ons over. Wij kennen onze producten goed en als je het niet laat kleuren door ons vervalt alle garantie. 

Door een uniek systeem, dat wij zelf hebben ontwikkeld, kunnen wij deze keratinebondjes zo inzetten dat het haar minimaal belast wordt. Er komt geen spanning op het haar, waardoor beschadiging minimaal is.

De extensions kunnen niet hergebruikt worden, dan kunnen we de kwaliteit van de extensions niet meer waarborgen.

Door onze jarenlange ervaring met Indian Gold weten we dan ook precies wat we kunnen doen met het haar om de haarkwaliteit optimaal te houden. Extensions van Indian Gold zijn er in verschillende structuren, straight, slight, body wave en curly. We zullen dan ook de structuur aanpassen aan je eigen haar. De lengtes zijn 30,40 en 50 cm.

indian gold

Prijzen

Straight/slight/body wave 30 cm € 4,30
Straight/slight/body wave 40 cm € 4,55
Straight/slight/body wave 50 cm € 4,80
Curly   30 cm € 4,40
Curly   40 cm € 4,65
Curly   50 cm € 4,90

WIL JE MEER WETEN? VRAAG ONS GERUST! 

HET IS MOGELIJK OM EEN GRATIS ADVIES GESPREK IN TE BOEKEN

  Jouw naam *

  Jouw email *

  Onderwerp *

  Jouw bericht *

   

  Chat openen