Jeugdpuistjes

Jeugdpuistjes

Puisten ontstaan als de poriën in je gezicht – of elders op je lichaam – verstopt zijn geraakt. Dit voorkom je in eerste plaats door je gezicht goed schoon te houden. Dit doe je door ’s ochtends en ’s avonds je gezicht te reinigen. Het is daarbij belangrijk dat je kijkt welk type reinigingsproduct bij jouw huid past. Als je zelf niet weet of je een vette, droge, gecombineerde of normale huid hebt, dan kan een schoonheidsspecialist je dit vaak wel vertellen

 

Tips tegen jeugdpuistjes

Indien je een paar mee-eters hebt of een paar pukkels in je gezicht is het moeilijk om er niet aan te zitten. Helemaal wanneer er een wit kopje op zit. De reden waarom je je huid met rust moet laten is om de verspreiding van bacteriën te voorkomen. Indien je een pukkel uitdrukt met je vingers kunnen er bacteriën in de huid terecht komen. Door de vele bacteriën die op je vingers zitten heb je kans op meer infecties en bovendien kunnen je nagels je huid beschadigen waardoor je geheid littekens overhoudt.

Oppassen met make-up

Je poriën open en schoon houden is zeker de essentie van een goede huidbehandeling. Wanneer je erg veel make-up gebruikt om bijv. plekken te verdoezelen zal dat onherroepelijk resulteren in meer puistjes en pukkels. Indien je toch make-up nodig hebt zorg dat het geschikt is voor een gevoelige huid.

1.Kussensloop

Een schoon bed is natuurlijk lekker en fris, maar ook voor je huid heeft dit voordelen. Na dat je je gezicht hebt schoon gemaakt geeft het nog steeds oliën en vuil af op je kussensloop. Het beste is daarom om elke dag een ander sloop om je kussen te doen. Natuurlijk snappen we dat dit niet voor iedereen haalbaar is. Probeer dan in ieder geval je kussen twee of drie keer per week te verschonen.

2.Kwasten

De meeste dames brengen elke dag hun make-up aan. Dit doen ze ook vaak met dezelfde kwasten. Elke keer als je deze kwast gebruikt blijven er oliën, dode huidcellen en make-up resten achter. Wil je jouw onzuiverheden voorkomen of verminderen, zorg en dan voor dat je één of twee keer per week jou kwasten reinigt.

3.Water

Iedereen kent deze natuurlijk al, maar toch houden we er ons niet allemaal aan. Het is belangrijk om veel water te blijven drinken. Dit zorgt ervoor dat je lichaam wordt gereinigd en dat je bloedcirculatie wordt verbeterd. Deze bloedcirculatie zorgt ervoor dat jouw huid mooi blijft. Keep on drinking!

Young in Beauty

Onze behandeling "Young in Beauty" is speciaal ontwikkeld voor behandeling van jeugdpuistjes. Afhankelijk van de mate waarin deze vorm zich bevindt zullen wij een traject bespreken voor behandeling. Tijdens de behandeling wordt de huid intensief gereinigd en de poriën worden opengezet zodat we de onzuiverheden makkelijker weg kunnen halen

 

 

 

Na de intensieve reiniging gaan we de onzuiverheden verwijderen. Dit kan eerlijk gezegd de eerste paar keren pijnlijk zijn, maar na gelang de behandelingen vorderen zal dit steeds minder zijn. Wij werken steriel waardoor de kans op ontstekingen uitgesloten zijn. Het is belangrijk deze behandeling regelmatig te herhalen. Een schoonheidsspecialiste is getraind om op de juiste manier de onzuiverheden te verwijderen zodat de kans op littekens nihil is. Zelf deze onzuiverheden verwijderen kan vaak lijden tot ontstekingen en dus ook op littekens.

 

 

 

Na de behandeling zal de huid gekalmeerd worden met een masker. Dit masker zuivert de huid en kalmeert de huid. Tevens is het even heerlijk om te ontspannen en tot rust te komen

Een jeugdbehandeling "Young in Beauty" is geschikt voor elke tiener die kamt met jeugdpuistjes, dus voor zowel jongens als meisjes. Meerdere behandelingen zijn nodig om de huid te zuiveren. Je moet denken aan minimaal 5 tot 10 behandelingen.

 

 

 

Producten voor thuisgebruik

Natuurlijk is het belangrijk om de behandelingen te ondersteunen met de juiste producten voor thuis. Op de juiste manier wordt de huid dan mild gereinigd en de crèmes worden afgestemd op de behoefte van de huid. Ons meest geschikte product voor de behandeling van jeugdpuistjes is de Skin Manager. De Skinmanager voor elk huidtype is een waar multitalent en biedt een efficiënte formule met fruitzuren en een pH van 4.0, die het huidbeeld egaler, de huid soepeler en uw poriën fijner maakt. Voor 190 ml betaal je € 12,95