JIJ! Jij bent onze passie!

JIJ

Jij bent onze passie, Jij bent onze klant, Jij moet het naar je zin hebben, Jij moet blij van ons worden, Jij moet schijnen, Jij moet mooi haar hebben!
Jij...., want als JIJ blij bent zijn WIJ het ook!

Wij zijn een dienstverlenend ingesteld team. Wij hebben geen specialiteiten, wij willen gewoon ons werk goed doen. Wij hebben de instelling dat we zo goed mogelijk na de wensen van de klant luisteren en dat we al de beschikbare tools in kunnen zetten om die wensen uit te kunnen voeren.

Wij vinden het gewoon leuk om het beste van jou na boven te halen, je haar te laten glanzen. De mooiste kleur bij jou te zoeken. Het beste kapsel bij jou te vinden. Jou tips meegeven zodat je thuis ook goed je haar kan blijven onderhouden.

Wij vinden het een eer als je bij ons terug komt. Wij zijn blij als je aangeeft wat je niet bevalt. Wij zijn blij als je kapsel lang blijft zitten en je er veel plezier aan beleeft. Wij zijn blij met elk compliment wat jij krijgt!

Wij zijn blij als je van het lekker kopje koffie geniet, wij zijn blij als je ontspannen bent bij ons, wij zijn blij als jij je verhaal kwijt kunt.

Wij willen graag ons best doen en als je niet tevreden bent dan horen wij dit graag! Als je wel tevreden bent vinden wij het leuk als je dit aan anderen vertelt!

Wij willen graag nog heel lang mensen zoals JIJ verwelkomen!

Chat openen