Jubileum

Jubileum

Dit jaar bestaan we 10 jaar en wel op 1 november 2015
In 10 jaar is erg veel gebeurd en hebben we ook verschillende veranderingen ondergaan. Voor degene die onze geschiedenis niet kennen hebben we bovenstaande video gemaakt om een indruk te krijgen wat we allemaal hebben doorstaan.

Changes

Your Changes is niet voor niets gekozen als naam voor de salon. Veranderingen in elk opzicht. Een verandering beleef je bij ons in de salon. Wij willen graag het kappersbezoek tot een beleving maken zonder dat het de kwaliteit verliest.
Verandering ook in het advies gesprek. Wij willen graag luisteren naar wat jij te zeggen hebt en jouw problemen met je haar naar wens op lossen. Tevens doen wij een haartest bij iedere nieuwe klant, krijg je een haarpaspoort van ons mee waarop alles staat genoteerd. Dit is voor velen ook een verandering. Ons team wordt niet alleen getraind op vaktechnisch gebied, maar ook in communicatie en zij worden regelmatig gecoacht door ervaren coaches.
Verandering voor ons als salon. Wij doen ons best om ons constant te vernieuwen, te verfrissen op allerlei gebied.
Verandering in werkmateriaal, alles ten goede van het haar.

Feest

Natuurlijk gaan we het vieren en wel op 1-11-2015. Dit valt op een zondag, maar we willen dit heel graag vieren samen met onze trouwe klanten, maar ook onze nieuwe klanten. Waar en hoe we dat gaan doen zullen we te zijner tijd bekend maken. Wie weet wat dit jaar ons nog gaat brengen?