Kapper IJsselstein

Kapper IJsselstein

Bent u op zoek naar een kapper? Een kapper die werkelijk luistert naar uw wensen? Een moeilijke keuze, want er zijn er immers zo veel? En allemaal geven ze aan dat ze servicegericht zijn, onderscheidend zijn en het mooiste bij u naar boven halen.

Wij zijn niet anders, wij zijn servicegericht, onderscheidend en proberen ook het mooiste bij u naar boven te halen.

Waarom zou u dus voor ons kiezen?

Wij claimen dat we bovenstaande echt doen! Het hele team wordt intensief gecoacht om de juiste aandacht aan onze klanten te geven. Goed kijken wie er in de stoel zit, wat voor een type is het, wat past bij hem of haar, wat doet hij of zij zelf aan hun haar en belangrijker, wat wil men aan het haar doen. Wij willen graag een persoonlijke relatie opbouwen met onze klanten zodat we beter kunnen adviseren. Elke klant heeft een naam en die willen wij graag kennen, maar ook elk haar is verschillend en ook dat willen we graag kennen.

We hebben een vast team, weinig wisseling, zo is het voor ons ook makkelijker om een relatie op te bouwen met onze klanten. Samen met u bekijken wij dan ook welk kapsel het beste bij u past, welke kleur uw pluspunten naar voren haalt. Welke gemakken wij u kunnen bieden.

Wij worden ondersteund door de beste merken waaronder ons hoofdmerk L’Anza Healing Haircare. Een merk wat doet wat het belooft. Wij durven u ook gerust naar huis te sturen met de opdracht Google eens op het internet over L’Anza en u zult verstelt staan. Tevens voor hoofdhuidproblemen kunt u ook bij ons terecht door Mediceuticals, een farmaceutisch merk. Wij hebben ondersteuning van een microscoop waarmee we de hoofdhuidproblemen goed kunnen analyseren en het juiste advies kunnen geven.

Ook onze Black Hair klanten kunnen rekenen op onze steun. Avlon Keracare ondersteunt ons met de juiste verzorging en behandelingen voor Black Hair.

Bent u nog niet overtuigd? Bekijk eens onze reviews van klanten. Tevens plaatsen wij regelmatig foto’s op Facebook en Instagram. Deze foto’s zijn onbewerkt en hoewel wij niet altijd tevreden zijn over de licht inval op de foto’s plaatsen wij deze wel. Wij durven! Wij hebben geen filter nodig om te laten zien wat wij kunnen.

Chat openen