Hairdesigners

KAPSALON

Wil jij gezond, glanzend haar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

De kapsalon in IJsselstein. die verder gaat dan een juist advies en goede service. De kapsalon die gaat voor verbinding en beleving. Wij, een gepassioneerd team Hairdesigners zullen samen met jou er alles aan doen om voor jou het beste kapsel en de juiste kleur te kiezen zodat jij weer kunt stralen. Dit alles uiteraard onder het genot van een heerlijke wasmassage, een lekker kop koffie, cappuccino of een Latte Macchiato.

Wij werken met het exclusieve merk L'Anza, een groen product uit Amerika, die doet wat het beloofd.

Je kunt rekenen op een vast team dat regelmatig vaktechnische trainingen volgt, in kleur, knippen, extensions, maar ook in coaching. Wij vinden dat service verder gaat!

Your Hair is Our Care!

L'Anza Healing Haircare

L’Anza gebruikt de nieuwste technologieën voor het sterkste, gezondste haar. Terwijl veel haarverzorgingsseries claimen dat zij het haar verzorgen, is L’Anza het  enige merk dat in staat is om het haar te herstellen. Dankzij het Keratin Healing System, Nano Science Delivery System, sulfaatvrije shampoos en het Flower Shield Complex, HERSTELT, VERZEGELT & BESCHERMT L’ANZA elk haartype en biedt het maximale glans en kleuren die langer houden!

Hoe werken wij met L’Anza?

Bij een eerste afspraak zullen wij starten met een haartest om te bekijken welke voedingsstoffen het haar tekort komt. Dit vullen wij direct aan met een treatment en daarna verzegelen wij het haar. We zullen een advies maken op maat en je krijgt van ons proefmonsters mee waarmee je het lekker thuis kunt uit proberen.

In de salon zullen wij altijd jouw haar wassen met L’Anza en ook de styling wordt uitsluitend L’Anza gebruikt.

Wil je meer weten over L’Anza en wil je weten wat jouw haar tekort komt?

Proud to wear L'Anza

Mediceuticals

Mediceuticals is een merk dat unieke dermatologische producten levert. Er worden doeltreffende behandelingen aangeboden voor een breed scala aan specifieke haar- en hoofdhuidproblemen.  Dit vraagt van ons heel veel theoretische kennis. Regelmatig volgen wij de intensieve trainingen waardoor wij veel kennis in huis hebben over psoriasis, alopecia, haaruitval door medicijngebruik, chemo behandelingen, eczeem, enz.. Met behulp van de Scoop (microscoop) kunnen wij de hoofdhuid goed analyseren en daar de juiste producten en kuur voor adviseren.

Mooi, gezond haar begint met een gezonde hoofdhuid is het motto en de kerngedachte achter de producten van Mediceuticals.

Het team Your Changes

Eigenaar van beide salons is Gaby Damen, letterlijk stond haar wieg in de kapsalon en is dan ook kapster in hart en nieren. Heeft naast het kappersvak ook verschillende commerciële uitstapjes gemaakt. Hierdoor is de combinatie kapster en onderneemster de beste combinatie voor haar.

Onze schoonheidssalon wordt geleid door Eleni, onze griekse schone. Een gepassioneerd schoonheidsspecialiste die streeft na perfectie en comfort voor de klant. Bij haar ben je dus met recht in goede handen.

De kapsalon wordt geheel geleid door Madelon. Madelon is haar kapperscarrière gestart bij Your Changes en dus ook helemaal meegegroeid met de salon. Inmiddels is ze bedrijfsleidster en leidt ze ook onze leerlingen op. L'Anza stroomt door de aderen van Madelon en ze kan toveren met kleur. Jacklynn werkt inmiddels ook al heel wat jaren bij Your Changes, zij is onze vaste parttime hairdesigner. Daarbij is Jacklynn gek op het stylen van krulhaar en is dat zeker haar specialisatie.  

Tessa en Elena zijn onze leerlingen, Tessa zit in het 2e jaar en kleurt er al op los. Tevens kan ze je al een hoop vertellen over L'Anza. Elena is net dit schooljaar begonnen. Wedden dat jullie haar volgend jaar al niet meer herkennen?

 

 

Onze behandelingen

Wij voeren diverse behandelingen uit naast het knippen en kleuren. Zo hebben wij verschillende knipbehandelingen voor de verschillende structuren van haar, zoals de Global Curl, een kniptechniek voor krullend haar. Wat deze techniek precies inhoudt kun je hier lezen.

Naast de verschillende kniptechnieken zijn wij gespecialiseerd in Black Hair, Hairextensions, kleuren en ook nog de permanenten, maar dan in een modern jasje.

Kleuren doen wij met L'Anza en zelfs de meest onmogelijke kleuren zijn voor ons een uitdaging en niets is ons te gek.

Wil je onze prijzen weten?

Prijslijst Hairdesigners