L’Anza

Lanza Hair

L'Anza Healing Haircare

L'Anza gebruikt de nieuwste technologieën voor het sterkste, gezondste haar. Terwijl veel haarverzorgingsseries claimen dat zij het haar verzorgen, is L'Anza het  enige merk dat in staat is om het haar te herstellen. Dankzij het Keratin Healing System, Nano Science Delivery System, sulfaatvrije shampoos en het Flower Shield Complex, HERSTELT, VERZEGELT & BESCHERMT L'ANZA elk haartype en biedt het maximale glans en kleuren die langer houden!

 

 

Samenstelling van het haar

Haarvezels bestaan uit:

 • 89% keratine proteïne
 • 8% vocht
 • 3% mineralen Als het haar beschadigt, dan gaat de schubbenlaag openstaan, waardoor de vezellaag bloot komt te liggen. Hierdoor verliest het haar proteïne, vocht en mineralen. L'Anza vult dit aan en herstelt zo het haar. Vervolgens verzegelt het de schubbenlaag waardoor deze ingrediënten worden vastgehouden en het haar wordt beschermd tegen nieuwe beschadigingen.

Als het haar beschadigt, dan gaat de schubbenlaag openstaan, waardoor de vezellaag bloot komt te liggen. Hierdoor verliest het haar proteïne, vocht en mineralen. L'Anza vult dit aan en herstelt zo het haar. Vervolgens verzegelt het de schubbenlaag waardoor deze ingrediënten worden vastgehouden en het haar wordt beschermd tegen nieuwe beschadigingen.

Beauty is free
Proud to wear L'Anza

L'ANZA ALTIJD GROEN

 • L'Anza ondersteunt een gezonde en duurzame aarde
 • Gebruikt recyclebaar materiaal
 • Bevat geen producten die de ozon laag aantasten
 • Helpt om de regenwouden te behouden door botanische extracten en andere ingrediënten af te nemen van landen, waar het gebruik wordt gecontroleerd.
 • Geen dierproeven
 • Glutenvrij
 • Parabeen veilig - L'Anza gebruikt alleen parabenen die FDA goedgekeurd zijn voor voedingsmiddelen
 • Botanische ingrediënten
 • Organisch, geen bestrijdingsmiddelen
 • Geen carcinogenen

 

Hoe werken wij met L'Anza?

Bij een eerste afspraak zullen wij starten met een haartest om te bekijken welke voedingsstoffen het haar tekort komt. Dit vullen wij direct aan met een treatment en daarna verzegelen wij het haar. We zullen een advies maken op maat en je krijgt van ons proefmonsters mee waarmee je het lekker thuis kunt uit proberen.

In de salon zullen wij altijd jouw haar wassen met L'Anza en ook de styling wordt uitsluitend L'Anza gebruikt.

Wil je meer weten over L'Anza en wil je weten wat jouw haar tekort komt?

Ultimate Treatment ~ De Haarherstelkuur

De haartest

De Ultimate Treatment is een haarherstellende haarkuur. We wassen het haar met een speciale shampoo die het haar intens reinigt. Hierdoor houden wij puur haar over waarmee we de haartest kunnen doen. Tijdens de test kunnen wij zien wat het haar tekort komt. Dit zullen wij direct door middel van een deep treatment tezamen met een aan gepaste booster bij vullen. Nadat we dit hebben ingebracht in je haar zullen we het overtollige uitspoelen. Je haar wordt handdoek droog gemaakt waarna de Power Booster aangebracht wordt. Deze zal je haar sealen en beschermen tegen invloeden van buitenaf. Deze haarstellende kuur kost €12,50 en deze geven wij graag kado als je de 1e keer bij ons komt!

HEB JE NOG VRAGEN?

  Jouw naam *

  Jouw email *

  Onderwerp *

  Jouw bericht *

   

  Chat openen