Mediceuticals

Sinds april 2016 werken wij in de salon naast L’anza nu ook met Mediceuticals. Mediceuticals is een farmaceutisch merk wat gespecialiseerd is in hoofdhuidproblemen. Dit vraagt van ons heel veel theoretische kennis en we hebben de afgelopen tijd veel trainingen en cursussen gevolgd om bij te scholen in deze materie. Inmiddels werken wij een aantal maanden met dit merk en hebben wij ook een aantal klanten gevolgd tijdens de kuren die zij gingen volgen. De resultaten zijn verbluffend te noemen.

De producten van Mediceuticals zijn geschikt bij overmatig haaruitval en dunner wordend haar. Ook worden doeltreffende behandelmethoden aangeboden voor een breed scala aan specifieke haar- en hoofdhuidproblemen. Het productontwikkelingsproces bestaat uit jarenlange farmaceutische research, en is gevormd door uitgebreide klinische tests op werking en veiligheid. De producten zijn samengesteld uit natuurlijke, niet-agressieve ingrediënten en grondstoffen.

Mediceuticals en chemo’s

Tijdens de chemo van een tante van een van onze hairdesigners zijn we gestart met Mediceuticals. We zijn in eerste instantie alleen gestart met de shampoo Folligen. Zij heeft iedere week foto’s gemaakt en ons op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Normaal gesproken gaat na de kuur je haar weer groeien, echter doordat al je cellen, dus ook de goede worden aangetast ontstaat er “chemo haar”, krullend droog haar. Dit verdwijnt weer na ongeveer anderhalf jaar en dan komt je eigen haar weer terug. In veel gevallen is het haar toch enigszins veranderd en is het haar zwakker dan voorheen. Met Mediceuticals kunnen we de fase van het “chemo haar” overslaan en zal direct en zal direct het eigen haar aangemaakt worden.

Na de 2e week is deze mevrouw begonnen met de gehele kuur en dit heeft het proces zichtbaar versneld. Zij gebruikt niet alleen Folligen (shampoo), maar ook Vitatin (conditioner) en sprayt 2x per dag haar hoofdhuid met Cellagen in. Tijdens de kuur is zij niet meer kaal geweest en is de haargroei weer begonnen en deze heeft doorgezet.

Overige hoofdhuidaandoeningen

Dit is slechts een voorbeeld uit de praktijk. Mediceuticals kunnen we inzetten voor meerdere hoofdhuidaandoeningen. Wil je hier meer informatie over dan kun je geheel vrijblijvend en gratis een adviesgesprek inboeken.

Mediceuticals is geen geneesmiddel, maar een farmaceutisch product dat we in kunnen zetten voor meerdere aandoeningen. Wij kunnen het niet genezen, maar er wel voor zorgen dat de hoofdhuid weer gezonder wordt door gebruik van verschillende kuren.

Wil jij graag een gezonde hoofdhuid?

Wil jij graag starten met Mediceuticals?

Wil jij meer informatie over Mediceuticals? Vul onderstaand formulier in!

    Jouw naam *

    Jouw email *

    Onderwerp *

    Jouw bericht *

    Chat openen