Kleuren

Kleuren

Kleuren is tegenwoordig een behandeling die veel gedaan wordt in de salon. Veel vrouwen hebben gekleurd haar om verschillende redenen. Ze kiezen voor kleur omdat ze grijs worden, maar ze kiezen ook voor kleur omdat ze hun eigen haarkleur saai vinden. Kleuren is dan ook enorm in ontwikkeling, de mogelijkheden zijn ongekend.

De afgelopen tijd was de "balayage" in bij de jonge meiden. Met de losse hand werd door de kapper een kleurschakering aangebracht, meestal met lichtere tinten. Zo leek het net of de zon het haar had gebleekt. Ook zien we steeds meer extremere kleuren, roze, paars, rainbow colors. Alles kan en alles mag.

Wij hebben gekozen om te kleuren met L'Anza, de producten van L'Anza zijn geheel op elkaar afgestemd en de beste basis voor een mooie haarkleur is gezond haar. Daarom biedt L'Anza een kleursysteem dat voor beide zorgt! L'Anza Healing Color is de eerste en enige kleur die herstelt, verzegelt en beschermt.

Kleuren is theoretisch enorm moeilijk, bij het bepalen van de juiste kleur moeten de hairdesigners rekening houden met de conditie van het haar en de eigen haarkleur. Is het haar reeds gekleurd dan zal dit ook zeker van invloed zijn op de kleurbepaling. Binnen het assortiment van L'Anza hebben wij de mogelijkheid om alle middelen in te zetten om je haar in top conditie te krijgen en/of te behouden.

Qua creativiteit beschikken wij over enorm veel technieken om een haarkleur uniek te maken, een kleuring en nuance kunnen we aanbrengen die bij jou past.

 

Houdbaarheid van je kleur

Wat kunnen wij doen om je kleur te behouden? Wij kunnen de recepten zo maken dat de houdbaarheid van de kleur intens is. We zullen kijken naar de conditie van je haar en natuurlijk spelen de kleurkarakters hier ook een rol in. Zo is rood een zwakke kleur en zal dus eerder teruglopen dan een matte kleur. Echter is de verzorging thuis van zeer groot belang. Tenslotte ga je een schilderij ook niet schoonmaken met Jif, maar zal je dit zorgvuldig doen zodat het schilderij met zijn kleuren niet zal beschadigen. Zo werkt het ook met de kleuring in je haar. Wij zullen je een advies geven over de verzorging thuis.

13238958_986212648099343_2870610166116555971_n13267708_986212904765984_6766216699721037446_n

 

 

 

 

 

 

 

 

L'ANZA Healing Color Care werkt met krachtige, natuurlijke antibleek protectors, die worden gevonden in bloemen. Deze beschermen uw haarkleur, zoals de natuur de kleur van bloemen beschermt. Het bekende Keratin Healing System van L'Anza herstelt jouw haar van binnenuit. Het krijgt meer souplesse en een mooie glans, waardoor jouw kleur nog beter uit komt.

Mocht je de producten van L'Anza gebruiken en bij ons hebben aangeschaft dan geven wij jou garantie op de kleur. Mocht ondanks deze verzorging en ondanks onze kleuring de kleur teruglopen dan zullen wij deze kosteloos opfrissen. Dat is onze service en garantie die wij jou bieden. Zo ben je altijd gegarandeerd van een mooie, frisse kleur met gezond en glanzend haar.

Chat openen