Krullen knippen

Krullen knippen

Nieuw in de salon is The Global Curl Concept, kortom krullen knippen. Dit houdt in dat uw haar in bundels geknipt worden. Krullend haar is anders dan steil haar dus waarom zou gekruld haar op dezelfde manier moeten geknipt moeten worden? Nu deden wij al gekruld haar op een andere manier knippen, puur door inzicht, maar wij wisten dat het beter kon. We hebben daarom dan ook via L'anza een speciale opleiding gevolgd om krullen te leren knippen.

Hoe werkt het?

Van nature is een krul een bundel van haren die bij elkaar zitten. We zoeken deze bundels op en knippen in de bundel zodat het haar meer de ruimte krijgt om te krullen. Zo kunnen we ook meer het pluis eruit halen. Dankzij deze kniptechniek zal haar met slag erin meer gaan krullen.

Deze techniek kan alleen worden toegepast op ongewassen haar. Zo kunnen wij meer de bundels zoeken en deze bewerken. Na de knipbehandeling zullen we het haar wassen en behandelen met de treatment van L'Anza. Krulhaar heeft vaker last van proteïne, keratine tekort en deze zullen we dan ook aanvullen. Daarna wordt het haar gestyled met de producten van L'Anza speciaal voor krulhaar zoals de Curl Treatment en de Curl Define.

Herken jij de volgende stellingen?

  • mijn haar pluist enorm
  • de kapper snapt mij niet
  • de kapper knipt het altijd te kort
  • drogen duurt een eeuwigheid
  • mijn haar is onhandelbaar

Dan is The Global Curl Concept "geknipt" voor jou!

De knipbehandeling duurt ruim een uur en dient op ongewassen haar te gebeuren. Wij zullen het nadien wassen en behandelen met de Ultimate Treatment van L'Anza en het daarna drogen.

Boek je afspraak dan ook in als The Global Curl Concept, dit door de extra tijd die wij nodig hebben.

Madelon en Gaby zijn de hairdesigners die deze techniek beheersen.