Krullen knippen

Krullen knippen

Een specialisatie in de salon is The Global Curl Concept, kortom krullen knippen. Dit houdt in dat jouw haar in bundels geknipt worden. Krullend haar is anders dan steil haar dus waarom zou gekruld haar op dezelfde manier moeten geknipt moeten worden?  Hiervoor hebben wij een speciale opleiding gevolgd waardoor wij een gecertificeerde salon zijn.

Hoe werkt het?

Van nature is een krul een bundel van haren die bij elkaar zitten. We zoeken deze bundels op en knippen in de bundel zodat het haar meer de ruimte krijgt om te krullen. Zo kunnen we ook meer het pluis eruit halen. Dankzij deze kniptechniek zal haar met slag erin meer gaan krullen.

Deze techniek kan alleen worden toegepast op ongewassen haar. Zo kunnen wij meer de bundels zoeken en deze bewerken. Na de knipbehandeling zullen we het haar wassen en behandelen met de treatment van L'Anza. Krulhaar heeft vaker last van proteïne-keratine tekort of vocht tekort en deze zullen we dan ook aanvullen. Daarna wordt het haar gestyled met de producten van L'Anza speciaal voor krulhaar zoals de Curl Treatment en de Curl Define.

Herken jij de volgende stellingen?

 • mijn haar pluist enorm
 • de kapper snapt mij niet
 • de kapper knipt het altijd te kort
 • drogen duurt een eeuwigheid
 • mijn haar is onhandelbaar

Dan is The Global Curl Concept "geknipt" voor jou!

De knipbehandeling duurt ruim een uur en dient op ongewassen haar te gebeuren. Wij zullen het nadien wassen en behandelen met de Ultimate Treatment van L'Anza en het daarna drogen.

Boek je afspraak dan ook in als The Global Curl Concept, dit door de extra tijd die wij nodig hebben.

Madelon, Jacklynn en Gaby zijn de hairdesigners die deze techniek beheersen.

 

CG methode

Via social media is er een groep opgericht waarin producten worden aangeprezen die de krul zou bevorderen. De theorie achter CG klopt enigszins, het proteïne en vocht verhaal. De producten moeten vrij zijn van parabenen en sulfaten, echter staan er heel veel producten op hun lijst die ondanks dat ze vrij zijn van parabenen en sulfaten schadelijker zijn voor hoofdhuid en haar. Op social media staan veel succesverhalen, maar helaas kennen wij ook de andere kant van de verhalen, haaruitval, hoofdhuidproblemen en afbrekend haar. Dit komt puur door de producten die gebruikt worden, met name de wasproducten, die deze schade aanbrengt.

Wij kunnen jullie verzekeren dat onze producten waarmee wij wassen groen zijn, vrij zijn van siliconen, parabenen en sulfaten. Wij accepteren dan ook geen andere shampoos in onze salon. Als jij ervoor kiest om CG volgens hun methode te wassen dan is dat jouw goed recht, maar het is niet toegestaan om in onze salon met jouw shampoo te wassen. Deze vraag krijgen wij regelmatig, onze shampoos voldoen aan de CG methode en zijn daarbij verantwoord voor haar en hoofdhuid en dat zijn helaas de shampoos op de lijst van CG niet.

De krul die ontstaat zoals te zien op foto's heeft met het stylen te maken. Goed drogen en goed stylen met de juiste stylingsproducten maken een mooie krul.

HEB JE NOG VRAGEN?

  Jouw naam *

  Jouw email *

  Onderwerp *

  Jouw bericht *

   

  Chat openen