L’Anza Healing Haircare

L’Anza Healing Haircare, haartest en treatment.

Als haar beschadigt, dan gaat de schubbenlaag (cuticula) openstaan, waardoor de vezellaag (cortex) bloot komt te liggen. Hierdoor verliest het haar proteïne, vocht en mineralen. L’ANZA Healing Haircare vult proteïnen, mineralen en het vocht aan en herstelt zo het haar. Vervolgens verzegelt het de cuticula, waardoor deze ingrediënten worden vastgehouden en het haar wordt beschermd tegen nieuwe beschadigingen.
Met deze L’Anza haartest kunnen we meten hoe de rekkracht van je haar is.
Je haar bestaat uit 89% keratine proteïne, 8% vocht en 3% mineralen. Als deze bouwstoffen aanwezig zijn in het haar spreken we van gezond haar. Gezond haar heeft een rekkreacht van 25%. Zodra de rekkracht meer of minder is dan 25% weten we op basis van deze meting wat het haar tekort komt. We zullen dit dan gelijk aanvullen. Nadat de bouwstoffen zijn aangebracht in het haar zullen we deze gaan sealen. De haarschubben worden gesloten en beschermt het haar tegen invloeden an buitenaf.
Het resultaat is verbluffens! Mooi gezond en glanzend haar is direct waarneembaar. Tijdens het föhnen en stijlen zul je direct een “wouw”effect krijgen. Je haar voelt zacht aan en je zal merken dat het goed in model te krijgen is en ook goed in model blijft zitten.

Wil je ook zo’n behandeling? Deze kost normaal € 14,95, maar als jij je afspraak online boekt zul je deze gratis krijgen!