Massages

Massages

Massages hebben een kalmerende en rustgevende werking op ons lichaam. De spieren ontspannen en de doorbloeding wordt bevordert. Tevens zal de stofwisseling verbeteren. Bij een ontspanningsmassage wordt zachter en meer aan de bewustwording van het lichaam gewerkt.

In ons drukke en hectische leven waar we al zoveel "moeten" is het een weldaad voor onszelf. Gun jezelf dit moment van ultieme ontspanning.

Wij zorgen voor de sfeer, de juiste muziek en de rust tijdens het masseren. Een massage duurt ongeveer 40 tot 50 minuten waarna u even bij kunt komen met een verfrissend drankje of een kopje thee/koffie

We bieden verschillende massages aan

Hot Stone Massage

Een Hot Stone massage gebeurd met gladde, warme vulkanische stenen. Het is een zeer effectieve manier om het lichaam heerlijk te laten ontspannen. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en botten. Lichaam en geest komen hierbij in balans. Alle delen van het lichaam worden op deze wijze gemasseerd.

Deze manier van masseren duurt 45 minuten en kost € 40,-

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage voeren wij uit met een etherische olie. Deze massage is een moment van rust en tijd voor uzelf. Bij deze massage worden nek, schouders, rug, benen en armen gemasseerd. Deze massage heeft een ontspannende werking op uw lichaam en geest en biedt een preventieve helende werking voor uw gezondheid.

Deze manier van masseren duurt 45 minuten en kost € 30,-

Kruidenmassage

Kruidenmassage vindt haar oorsprong in Thailand. Kruidenmassage combineert de ontspannen bewegingen van massage met de geneeskrachtige werking van kruiden. De kruiden hebben de volgende eigenschappen: ontspannend, reinigend, activeert de stofwisseling, versterkt het immuunsysteem, bevordert de spijsvertering en verdooft pijn. Het lichaam tintelt uren na de massage. Lekker voor in de winter.

Deze manier van masseren duurt 45 minuten en kost € 35,-