Massagesalon

Massagesalon

In een apart ingericht deel van de salon is onze massagesalon gevestigd. Hierin bieden wij verschillende massages aan. Deze massages zijn een weldaad voor uw lichaam en geest. Tevens kunnen wij deze massages uitbreiden met een intensieve beleving zoals een hammam en/of een verzorging voor uw gehele lichaam.

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is even een moment van rust en tijd voor uzelf. Bij deze massage worden nek, schouders, rug, benen en armen gemasseerd met een heerlijke olie. Een ontspanningsmassage heeft een ontspannende werking op uw lichaam en geest en daarom biedt het u een preventieve helende werking voor uw gezondheid

 

Hotstone-massage

schoonheid

Een Hot Stone massage met gladde warme vulkanische stenen is een zeer effectieve manier om het lichaam heerlijk te laten ontspannen. De warmte dringt diep door in de spieren en botten, hierdoor komen lichaam en geest in balans. Alle delen van het lichaam worden gemasseerd. Ervaar deze unieke vorm van massage eens.

 

 

Kruidenmassage

De kruidenmassage vindt haar oorsprong in Thailand. Kruidenmassage combineer de ontspannen werking van kruiden. De kruiden hebben de volgende eigenschappen: ontspannend, reinigend, activeert de stofwisseling, versterkt het immuunsysteem, bevordert de spijsvertering en verdooft pijn. Het lichaam tintelt uren na de massage. Lekker voor in de winter!

Meer informatie

 

 

Hammam

Deze Hammam behandeling bestaat uit een wassing met zwarte zeep en de traditionele zeepzak. Uw huid wordt na de wassing gescrubd en u wordt lekker ingepakt met een kleipakking. Na het verwijderen van de kleipakking volgt een heerlijke ontspannende korte ,massage van rug, armen, nek en schouders. U wilt optimaal genieten, daarom gebruiken wij tijdens de  Hammam massage bijpassende oliën.

Tijdens het ritueel van de Hammam wordt de salon op temperatuur gebracht. U waant zich even in een andere omgeving. Een betere ontspanning kunt u zich niet wensen. Even ontspannen en opladen voor de drukte van alledag. Na afloop zult u nog heerlijk nasoezen.

Wij gebruiken voor het hele ritueel van de Hammam de originele producten van Morjana. Morjana heeft gekozen voor de kostbare olie van de Arganboom. Het vloeibare goud van de Berbervrouwen, met natuurlijke ingrediënten. Alle natuurlijke ingrediënten die van oudsher bij de Hammam rituelen worden gebruikt. De producten zijn verpakt als Berber juwelen. Deze verpakking wordt met de hand gemaakt in Marrakech, daarom is iedere verpakking is dus uniek, als een juweel.

Gun uzelf een moment van rust!

Ontspannen en relaxen...

Wilt u op de hoogte gehouden worden van al onze behandelingen?