OP ZOEK NAAR EEN MASSEUR?

Dan ben je van harte welkom bij Your Changes Massagestudio in IJsselstein.

“ If you don’t take care of your body, where are you going to live? ”

KOM JE VOOR DE EERSTE KEER?

Wat leuk om je te mogen verwelkomen in de massagestudio. Graag nemen we de tijd je te leren kennen en samen af te stemmen welke behandeling het beste bij jou past. Misschien wil je meer weten wat guasha voor je kan betekenen of gaan we tijdens de massage hotstones of cupping toepassen. Of valt je keuze op een heerlijke aromamassage? Er is heel veel mogelijk, van het verlichten van pijn, een stevige massage voor de spieren tot volledige ontspanning om te ontstressen.

Je merkt het al, er is niet één standaard massage die voor iedereen werkt, elk lichaam is anders en dat geldt ook voor je gemoedstoestand. Wat is de beste massage voor jou? Om volledig tot rust te komen kun je het beste een massage van een uur kiezen. Maar waar je ook voor kiest, je bent bij Your Changes Massagestudio aan het juiste adres. De koffie of thee staat voor je klaar!

STOELMASSAGE

“If you listen to your body when it whispers, you won’t have to hear it scream”

Heb je weinig tijd, maar merk je dat je vanwege werkgerelateerde klachten of stress last hebt van je nek, schouders, rug of armen? De tijdsduur van een stoelmassage is ongeveer 15 minuten en je kunt je kleding aanhouden. Daarom is een stoelmassage, inclusief het behandelen van triggerpoints, een snelle en doeltreffende massage om ergere klachten te voorkomen, bestaande klachten te verminderen of te verhelpen.

Tip: plan regelmatig een stoelmassage voor jezelf in en ervaar het positieve effect!

BEDRIJFSMATIGE INTERESSE ?

Omdat een stoelmassage snel pijnklachten kan verminderen, voor meer vitaliteit zorgt en het ziekteverzuim reduceert, wordt het steeds meer door bedrijven aangeboden aan hun collega’s. Wil je meer informatie over het bedrijfsmatig inzetten van stoelmassages? Stuur een e-mail naar massage@yourchanges.nl. Dan wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

SPECIALS

- GA JE BINNENKORT TROUWEN ?

Alvast gefeliciteerd! Een mooie dag waar je vaak al maanden mee bezig bent. Lukt het je nog wel om relaxed de grote dag tegemoet te gaan? Of ken je iemand die binnenkort gaat trouwen en wil je de bruid of bruidegom een cadeau geven, maar weet je niet wat? Dan is een ontspanningsmassage ideaal. Dat kan in de studio in Ijsselstein maar voor het aankomende bruidspaar maken we graag een uitzondering en komen we ook thuis.

Yourchanges_massage_studio_10_Fotor
Yourchanges_massage_studio_11_Fotor

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust even contact op en stuur een e-mail naar massage@yourchanges.nl. Dan wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

- DRUK DRUK DRUK

Je zult merken dat door regelmatig even je hoofd leeg te maken of je spieren te laten ontspannen jouw drukke agenda minder belastend wordt en je meer energie krijgt. Zo kun je bijvoorbeeld drie keer per maand een stoelmassage van 15 minuten en 1 x per maand een ontspanningsmassage van 60 minuten boeken voor € 90,-, we geven je dus 1 stoelmassage cadeau. En die twee uur per maand investeren in jezelf is echt de moeite waard, je zult versteld staan van het positieve resultaat!

- GUASHA

Een van onze favoriete behandelingen! Want met guasha kun je heel veel klachten verhelpen. Deze eeuwenoude schraaptechniek is ideaal om het herstel van spierverkrampingen te bevorderen en het immuunsysteem te stimuleren. Guasha heft namelijk blokkades in het lichaam op. Wanneer afvalstoffen zich nestelen in ons bindweefsel en spieren ontstaat er stagnatie met pijn en klachten tot gevolg. Het schrapen zelf is niet pijnlijk en geeft bij veel mensen vrijwel direct al verlichting. Wel is het belangrijk om te weten dat na de behandeling je huid van roze tot blauw/paars verkleurd kan zijn en kun je op plekken onderhuidse bloeduitstortingen zien. Deze trekken weer weg, meestal met een paar dagen tot een week. Tijdens een intakegesprek word je uitgebreid geïnformeerd.

Heb je vragen? Neem gerust even contact op via massage@yourchanges.nl. Dan wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Wil je liever bellen? Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 030-6881665 of 030-6881488.

TARIEVEN

Massage op maat, 60 min
€60,-
Inclusief hotstones, 60 minuten
€60,-
Maandplanning, 3 x stoelmassage en 1 ontspanningsmassage
€90,-
Guasha behandeling, ca. 45 minuten
€40,-
Stoelmassage (incl. triggerpoint therapie) max. 30 minuten
€25,-

EXTRA INFO

Wanneer je twijfelt of een massage wel geschikt is voor jou, stem dat dan eerst even af met je huisarts. Vooral wanneer je bepaalde huidaandoeningen hebt, medicijnen slikt die de rijvaardigheid kunnen beïnvloeden of wanneer je bloedverdunners gebruikt. En twijfel je of je zwanger bent? Zeker de eerste drie maanden kun je je beter niet laten masseren, dus zeg bij twijfel de afspraak af.

Heb je een afspraak gepland, maar ben je ziek geworden en heb je koorts? Meestal voel je je dan al beroerd genoeg en heb je nergens zin in, maar zeg in ieder geval de afspraak af. Wanneer je je weer wat beter voelt, dan kan een massage juist prima werken om je sneller fit te gaan voelen.

Stuur voor het annuleren van een afspraak bij voorkeur e-mail naar massage@yourchanges.nl. Je kunt je afspraak minimaal 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Daarna wordt de behandeling in rekening gebracht.

IMPRESSIE

QUOTE

Jacqueline van Your Changes Massagestudio:

Het effect van een massage merk je niet alleen tijdens de behandeling zelf, maar zeker ook daarna. Mensen die zich regelmatig laten masseren geven aan dat ze veel lekkerder in hun vel zitten. En dat is logisch, want een massage beïnvloedt meer dan het verkrijgen van soepele spieren. Het verhoogt je weerstand, vermindert stress en geeft je energie. Daarom ben ik masseur geworden, want lekker in je vel zitten gun ik iedereen!

CONTACT

Industrieweg 36
3401 MA IJsselstein
030-6881665
massage@yourchanges.nl

Invalid Email
Scroll naar top