Massagestudio

Your Changes Massagestudio

Op zoek naar een masseur? Dan ben je van harte welkom bij Your Changes Massagestudio in IJsselstein

If you don’t take care of your body, where are you going to live?

Kom je voor de eerste keer?

Wat leuk om je te mogen verwelkomen in de massagestudio. Graag nemen we de tijd je te leren kennen en samen af te stemmen welke behandeling het beste bij jou past. Misschien wil je meer weten wat guasha voor je kan betekenen of wellicht gaan we tijdens de massage hotstones of cupping toepassen. Of valt je keuze op een heerlijke aromamassage? Er is heel veel mogelijk, van het verlichten van pijn tot volledige ontspanning.

 

Je merkt het al, er is niet één standaard massage die voor iedereen werkt, elk lichaam is anders en dat geldt ook voor je gemoedstoestand. Wat is de beste massage voor jou? Om zelf even volledig tot rust te komen adviseren wij je een massage van een uur te nemen.  Je bent bij Your Changes Massagestudio aan het juiste adres.

 

Bij de eerste boeking plannen we daarom ook liever een half uur langer. Zo kunnen we samen bepalen welke behandeling het wordt. Uiteraard betaal je alleen de tijd voor de massage. De koffie of thee staat voor je klaar!

 

Stoelmassage

“If you listen to your body when it whispers, you won’t have to hear it scream”

Heb je weinig tijd, maar merk je dat je vanwege werkgerelateerde klachten of stress last hebt van je nek, schouders, rug of armen? De tijdsduur van een stoelmassage is ongeveer 15 minuten en je kunt je kleding aanhouden. Daarom is een stoelmassage, inclusief het behandelen van triggerpoints, een snelle en doeltreffende massage om ergere klachten te voorkomen, bestaande klachten te verminderen of te verhelpen.

Tip: plan regelmatig een stoelmassage voor jezelf in en ervaar het positieve effect!

 

Bedrijfsmatige interesse?

Omdat een stoelmassage snel pijnklachten kan verminderen, voor meer vitaliteit zorgt en het ziekteverzuim reduceert, wordt het steeds meer door bedrijven aangeboden aan hun collega’s. Wil je meer informatie over het bedrijfsmatig inzetten van stoelmassages? Stuur een e-mail naar massage@yourchanges.nl. Dan wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Gun uzelf een moment van rust!

Ontspannen en relaxen...

Wilt u op de hoogte gehouden worden van al onze behandelingen?