Mediceuticals

Mediceuticals

Sinds april 2016 werken wij in de salon naast L'anza nu ook met Mediceuticals. Mediceuticals is een farmaceutisch merk wat gespecialiseerd is in hoofdhuidproblemen. Dit vraagt van ons heel veel theoretische kennis en we hebben de afgelopen tijd veel trainingen en cursussen gevolgd om bij te scholen in deze materie. Inmiddels werken wij een aantal maanden met dit merk en hebben wij ook een aantal klanten gevolgd tijdens de kuren die zij gingen volgen. De resultaten zijn verbluffend te noemen.

De producten van Mediceuticals zijn geschikt bij overmatig haaruitval en dunner wordend haar. Ook worden doeltreffende behandelmethoden aangeboden voor een breed scala aan specifieke haar- en hoofdhuidproblemen. Het productontwikkelingsproces bestaat uit jarenlange farmaceutische research, en is gevormd door uitgebreide klinische tests op werking en veiligheid. De producten zijn samengesteld uit natuurlijke, niet-agressieve ingrediënten en grondstoffen.

Mediceuticals en chemo's

Wij adviseren onze klanten een kuur van Mediceuticals als zij moeten beginnen aan een chemokuur. Wij adviseren deze kuur te beginnen 2 weken voordat ze met de chemo beginnen en hoe moeilijk het ook is, ook door te gaan met deze kuur terwijl ze al kaal zijn. We weten dat dit heel heftig is en leven enorm met onze klanten mee. We proberen ze zoveel mogelijk te steunen in dit zware proces.

Inmiddels kennen wij gelukkig veel succesverhalen, mensen die maar een zeer korte periode kaal zijn geweest. Mensen die snel weer hun "normale" haar terug kregen en praktisch geen chemohaar hebben gehad. We kunnen dit proces namelijk voor een groot gedeelte overslaan en dat bespoedigd het proces met zeker een half jaar tot een jaar. 

Gaby, de eigenaresse van Your Changes, heeft helaas ook te maken gehad met chemo en kaal worden. Zij heeft hier een blog over geschreven om haar ervaring te delen met iedereen die voor hetzelfde staat. Lees hier haar verhaal

Mediscoop

Overige hoofdhuidaandoeningen

Mediceuticals kunnen we inzetten voor meerdere hoofdhuidaandoeningen. We behandelen mensen met oa. psoriasis, extreme roos, pubers met vet haar, breekbaar en dun haar, alopecia, enz enz. We werken ook met een Mediscoop , een microscoop waarmee wij een huid- en haaranalyse kunnen maken. Zo is het voor ons mogelijk om een duidelijke diagnose te stellen en daarmee ons advies op aan te passen. 

Naast de verzorgingsproducten van Mediceuticals werken we met Bao-Med, waaronder een olie voor hoofdhuid en haar, een zeep en een bodywash en voedingssuplementen. Deze voedingssuplementen ondersteunen de behandelingen van binnenuit.

Het is mogelijk om een afspraak in te plannen voor de Mediscoop, we zullen dan je hoofdhuid analyseren, jou een Scalp First behandeling geven. Deze behandeling kost € 21,50 maar besluit jij om direct met Mediceuticals te starten dan krijg je deze behandeling van ons.

HEB JE NOG VRAGEN?

  Jouw naam *

  Jouw email *

  Onderwerp *

  Jouw bericht *

   

  Chat openen