Nieuwe broek gekocht?

Heb je een nieuwe broek gekocht?

Hoe vaak hoor je die vraag? Hoe vaak zien mensen als jij een nieuwe broek aan hebt? Hoeveel kost een nieuwe broek? Heb je eindelijk die mooie gave broek en bijna niemand ziet het! Hoe vaak maak je dat mee? Zeg eens eerlijk?!

Je voelt je een beetje down en wat ga je dan doen? Juist kleding kopen en vol trots trek je je nieuwe kleding aan en er bijna niemand die het ziet.

Nu besluit je het anders te doen, je voelt je down en je boekt een afspraak bij de kapper! Voor een nieuwe te gekke kleur, of een super gaaf kapsel. Nu snappen wij dat dit natuurlijk super eng is. Veronderstel dat de kapper de verkeerde kleur pakt, of jouw kapsel net even anders knipt als dat je bedoelde.

Maar wat als de kapper jouw haar wel de juiste kleur geeft? En wat als de kapper wel het juiste model knipt? Hoe voel je je dan? Wat doet dat met je? Wat doet het met je als mensen het zien? Wat doet het met je als mensen je complimenteren?
Zal dit meer opvallen dan een nieuwe broek?

We weten allemaal wel het antwoord is het niet?

Waarom kiezen we dan toch voor die nieuwe broek?

Wij, van Your Changes Hairdesigners weten waarom! Wij, van Your Changes Hairdesigners beseffen ook waarom!

We zitten als kapper aan een intiem deel van het lichaam, het hoofd. Alles bepalend voor een eerste indruk is je gezicht en je haar. Daar moeten wij zeer zorgvuldig mee omgaan. Wij moeten dankbaar zijn dat jij ons het vertrouwen geeft om aan jouw intieme deel te mogen komen. Daar begint het al mee! Daarbij moeten wij beseffen dat jij anders naar jezelf kijkt dan wij. Wij kunnen je advies geven wat je leuk zou staan, welke kleur mooi bij je staat, maar jij moet je happy erbij voelen.

Daarom is overleggen juist zo belangrijk en maken wij daar tijd voor vrij. Samen met jou goed bespreken wat jij wil en wat jij nou juist niet wil. Samen met jou goed op zoek gaan naar de juiste kleur, het kapsel wat jou staat en wat jij ook goed kunt onderhouden. Zodat ook als je zelf je haar moet doen het ook goed zit. Dan heb je optimaal plezier van je kapsel.
Buiten dat is het onze taak om jou te voorzien van een goed advies, zodat je kleur beter uitkomt, je haar mooi glanst. Want wij kunnen de sterren van de hemel knippen, als jouw haar dof en droog is, zal niemand je complimenteren met je mooie haar. Gezond en glanzend haar is enorm belangrijk, belangrijker als goed knippen.

En mocht je ondanks alles niet tevreden zijn, dan horen wij dit zo goed mogelijk op te lossen, zodat jij alsnog blij de deur uit gaat.

Kortom wij als team zullen alles in moeten zetten en onze uiterste best moeten doen om jou te laten “glanzen”.

Dus wij zeggen; “laat die nieuwe broek deze keer maar zitten en geef ons het vertrouwen om jou op een andere manier te vernieuwen!”

Boek snel je afspraak!

Chat openen