Nieuws

Nieuws

Op deze pagina zullen wij de laatste nieuws overzichten plaatsen met betrekking tot de kapsalon en schoonheidssalon. Wij hopen dat deze met plezier gelezen worden. Mochten er vragen zijn of een of meerdere berichten dan horen wij dit graag!

Nieuwe medewerkster

Vanaf woensdag 14 november 2018 komt Maleke bij ons stage lopen, iedere woensdagochtend. Maleke is een vrouw uit Syrië en is gevlucht naar Nederland met haar gezin. Sinds februari dit jaar woont zij in IJsselstein en volgt zij taalles. In Syrië heeft zij in de kapsalon van haar broer gewerkt en zij wil heel graag dit hier in Nederland oppakken. Afgelopen maand heeft zij op donderdag middag bij ons meegekeken en hebben wij een beetje kunnen peilen hoe haar niveau is. Voor haar is het fijn dat ze bij ons kan zijn op woensdag zodat zij de taal beter kan leren. Tevens gaat zij meedraaien met onze trainingsavonden zodat zij kan leren hoe wij het hier in Nederland doen. Maleke loopt veel met haar telefoon rond, dit is niet om te appen, maar ze gebruikt de telefoon om te vertalen.

Wij vinden het erg leuk en fijn om haar te helpen te integreren hier in Nederland en in ons mooie vak! Ik ben dan ook erg trots dat het hele team haar een warm welkom geeft!

Schoonheidssalon

Sinds de opening medio 2017 van onze schoonheidssalon is er een hoop veranderd. We begonnen met 2 schoonheidsspecialisten en deze werkte beiden op oproepbasis. Inmiddels is Eleni overgebleven en is zij werkzaam op vaste tijden, nl. donderdag vanaf 13.00 uur, vrijdag en zaterdag.

De salon is uitgebreid met een massagegedeelte en zijn er diverse behandelingen bij gekomen. Aankomende periode hebben wij een leuke combi actie, de menu’s, toegevoegd aan ons assortiment. Deze menu’s maken het mogelijk de schoonheidssalon te combineren met de kapsalon tegen een leuk tarief. Deze prijzen zijn geldig tot en met 31 december 2018. Kijk hier eens snel naar de mogelijkheden

Award

Tijdens de Awardshow op 3 juni hebben wij als Kapsalon verschillende Awards gewonnen waaronder Kapsalon van de gemeente IJsselstein, Kapsalon van de Provincie Utrecht en zijn wij in de Top 10 van Nederland terecht gekomen.  De beoordeling was op klantenwaardering en beslist door een vakjury.

Tijdens de uitreiking hadden wij het genoegen om met Fred van Leer op de foto te mogen poseren. Natuurlijk mocht een van de onderscheidingen daarbij niet ontbreken.

Wij zijn erg trots op onze Awards en die mogen dan ook niet ontbreken op onze Wall of Fame in het halletje van de salon.