Nieuws

Mooi

Mooi 2.0 next level

Ooit in een ver verleden zijn wij tezamen met andere ondernemers in het pand begonnen als zijnde Mooi Onder Een Dak. Helaas brak de crisis vlak erna uit en konden een aantal ondernemers niet meer het hoofd boven water houden. Uiteindelijk waren wij, Your Changes, de enige ondernemers nog in het pand. Wij zijn om de tafel gaan zitten samen met de verhuurders van het pand. We wilden graag Mooi nieuw leven inblazen, maar wel rustig aan. Wat past bij ons, de ondernemer moet een bepaald publiek aantrekken, ze moet ambitieus zijn, kwaliteit leveren, enz enz. Een heel eisen pakket, maar vooral het moet klikken. Chantal was de eerste die zich aansloot en wat klikte het! Een ondernemer pur sang, vol met ideeën. Inmiddels is zij dan ook enorm uitgebreid en hebben we meerdere ondernemers aan kunnen trekken. Stuk voor stuk ieder met hun eigen kwaliteiten, eigen ideeën en de wil om samen te werken. Samen staan we sterk. Dat heeft geleid tot een evenement eind vorig jaar. Super leuk en ook erg goed ontvangen door klanten. Dat proefde voor ons naar meer. Maar helaas begin dit jaar sloeg Corona toe en konden onze plannen niet doorgaan. Maar......... we zitten niet stil en onze gedachte ook niet.

We hebben een onwijs leuke glossy gemaakt. Deze kan je downloaden hier 

Wij zijn hier enthousiast over en we zijn dan ook voornemens om deze Glossy weer opnieuw uit te brengen eind november met als thema Glitter en Feest. Alle ondernemers binnen Mooi werken hier aan mee en zullen ook voor een mooie actie zorgen.

HOU ONS IN DE GATEN!!!

Winnaar

Trots zijn wij! Voor de 4e keer, zijn wij Gold Winnaar Kapsalon van IJsselstein. Deze prijs hebben we 3 keer achter elkaar gewonnen. Ook zijn wij winnaar van de provincie Utrecht 2018 en staan we in de Top 10 van Nederland. Je begrijpt dat we trots zijn! 

We werken hard om steeds maar weer de nieuwste snufjes in kappersland te leren en eigen te maken, we willen met de beste producten werken en zijn steeds maar weer aan het trainen. Zelfs nu, dit jaar, alle trainingen zijn afgezegd, maar ondanks dat zorgen en investeren we in onze kennis en zorgen dat we de trainingen in de salon krijgen of privé trainingen. Wij willen de beste blijven, wij willen jou ons beste van onszelf kunnen geven, wij willen bij jou het beste naar boven halen. Wij willen mooi, gezond en glanzend haar! 

Chat openen