Schoonheidssalon

7 posts

Schoonheidssalon

In onze schoonheidssalon wordt u behandeld door een goed getrainde schoonheidsspecialiste. De schoonheidssalon straalt ontspanning, professionaliteit uit. Een beleving om een behandeling te mogen ervaren.

Schoonheidsspecialiste

Eleni is onze vaste schoonheidsspecialiste. Zij staat voor kwaliteit, perfectie en beleving. Hier is onze schoonheidssalon ook op ingericht. Eleni zal u adviseren en behandelen met uiterste perfectie. Wij worden ondersteund met hoogwaardige producten van Alcina. Een advies op ,maat voor thuis zal Eleni voor u maken. Zo kunt u iedere dag genieten van uw behandeling

Massages

In onze schoonheidssalon bieden wij verschillende ontspanningsmassages aan. Van Hot-stone tot oliemassage. Eleni is een ster in masseren en biedt u daarbij de ultieme ontspanning aan, Tijdens deze massages begeeft u zich in een andere wereld. Muziek en geur brengen u in een diepere laag van relaxen, waardoor u even alles vergeet.

Waxen

Onze schoonheidssalon is tevens een waxsalon. Dit houdt in dat u met hoogwaardige wax van uw ongewenste haartjes af kunt komen. Pijnloos en zonder uw huid te beschadigen waxen wij de kleinste haartjes weg. De haartjes blijven 4 tot 6 weken weg. De voor- en nabehandelingen verzorgen uw huid optimaal.