Ontwikkeling en Training

Ontwikkeling en training

Ontwikkeling en training is voor ons team enorm belangrijk. Zo weten we wat de trends zijn in haarmode en leren we de nieuwste technieken in het kappersvak. Maar ook de technieken die we "vergeten" zijn worden op deze manier weer opgefrist. Dat houdt ons scherp en we blijven zo werken aan onze kwaliteit. Kwaliteit die we graag inzetten om jouw haar beter te kunnen behandelen.

Onze salon is divers dus dat houdt in dat we op allerlei specialiteiten en behandelingen ook de trainingen moeten volgen. Dat bracht ons ook bij de Barberstation. De Barberstation is een traditionele barbershop, een herenkapper die volgens de oude, ambachtelijke manier werkt. De herenkapper uit de jaren 20 tot 50 van de vorige eeuw. Dit zijn klassieke herenkapsels die op een ambachtelijke wijze worden geknipt en geschoren. Een trend van deze tijd! Maar wat de Barberstation zo uniek maakt is de hele entourage erom heen. Oude, originele kappersstoelen uit die tijd, maar ook de kaptafels met wasbakken. Ze hebben helemaal uitgepakt en de Barbershop is dan ook alleen voor heren.
We hebben ze al eens eerder gezien op de beurs en ook toen waren we behoorlijk onder de indruk van ze. Maar ook van hun werk waren we behoorlijk onder de indruk. Het kon dan ook niet uitblijven, wij moesten naar de Barberstation.

We hebben een fantastische avond gehad en waren diep onder de indruk van hun werk, wat ze met enorm veel passie uitvoeren. Wij delen hun passie voor het kappersvak en dat maakt dat het tevens een zeer leerzame avond voor ons was.
We zijn geïnspireerd naar huis gegaan en hebben ook weer tips en trucs meegenomen. Uiteraard nemen wij die mee om deze toe te passen op onze klanten.

Wij hopen dat jullie genieten van deze video, een leuke impressie van deze bijzondere avond voor ons

Chat openen