Protocol

Protocol Corona maatregelen

Beste bezoeker,

We kennen inmiddels allemaal de regels om een besmetting te voorkomen. Wij, team van Your Changes, doen er alles aan om een besmetting te voorkomen. Wij ontsmetten na iedere klant de werkplek. Wij ontsmetten iedere keer onze handen. Dit vragen wij jou ook te doen bij binnenkomst. Wij hebben speciale coronaschermen laten maken zodat tussen iedere werkplek een scherm staat. Wij ontsmetten ons gereedschap in speciale bakjes. Schenken koffie en thee in kartonnen bekertjes en dragen allemaal een mondkapje. Wij proberen ook nog eens 1,5 meter afstand te houden, alhoewel dat nog wel eens moeilijk is doordat we een contactberoep hebben.

Wij vragen aan jou om je op tijd af te melden als je klachten krijgt. Een mondkapje is voor jou niet verplicht maar wij willen wel dat jij je prettig en veilig bij ons voelt dus wil jij hem dragen dan kan dat uiteraard. Bij binnenkomst kan jij je handen ontsmetten.

Wij hopen dat jij ondanks deze gekke tijd toch lekker kunt ontspannen en genieten van je behandeling. Zowel in de kapsalon als in de schoonheidssalon. Heb je vragen en/of opmerkingen dan horen wij dit heel erg graag van je!

Chat openen