Schoonheidssalon

Schoonheiddsalon

Schoonheidssalon in IJsselstein

De  schoonheidssalon in IJsselstein. Onze specialisten bij Your Changes in Beauty laten je optimaal genieten van een heerlijke ontspannende behandeling. Onze focus ligt op totale ontspanning en een gezonde stralende huid.

De huid, het grootste orgaan van ons lichaam, vraagt dagelijks aandacht. Het is één van de belangrijkste organen van ons lichaam. Het beschermt ons voor invloeden van buitenaf en regelt de temperatuur van ons lichaam. Kortom: iets om te koesteren en zuinig op te zijn!

Alcina schoonheidsbehandelingen

Wij bieden verschillende gezichtsbehandelingen aan en werken met Alcina. Tijdens deze behandelingen besteden wij veel aandacht aan ontspanning. Massages van gezicht en decolleté zijn uitgebreider dan je gewend bent.

Wij bespreken samen met jou wat de mogelijkheden zijn en je kunt jouw wensen aangeven. Een geboekte behandeling is dus niet bindend en meerdere variaties zijn mogelijk. De behandelingen die wij hier aangeven is slechts een deel van de mogelijkheden en alles kan op jouw wensen aangepast worden, tenzij de geboekte tijd dit toelaat.

Alcina
Schoonheidssalon voor de man

Schoonheidsbehandelingen voor de man

De schoonheidssalon voor de man! De man wil tegenwoordig ook graag aan verzorging doen en daarom kunnen wij deze man niet overslaan. Speciaal voor de man hebben wij een productlijn die alles geeft wat de mannenhuid vraagt. Tijdens deze behandeling zullen wij de huid intensief reinigen. Waarna een intensieve peeling zal volgen. Wij verwijderen de onzuiverheden. Tevens zullen wij gezicht, schouders en decolleté voorzien van een heerlijke massage. Even bijkomen met een masker waarna de wij de huid verzorgen met een speciale lotion en een dagverzorging

Microdermabrasie

Als je in de spiegel kijkt en je ziet dat je huid er niet meer zo glad, fris en stralend uitziet als vroeger, dan is het tijd voor deze megapeeling!

Microdermabrasie is “hot” en is een van de top behandelingen omdat het  snel hele mooie resultaten geeft. Een microdermabrasie behandeling geeft namelijk al na één keer een mooi resultaat. Je kunt het als een eenmalige behandeling ondergaan voor een flinke oppepper maar ook in kuurverband om het beste en mooiste resultaat te krijgen.

Schoonheidssalon
Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Deze stevige en huidverbeterende gezichtsmassage richt zich op de dieper gelegen huidlagen. De massage bevordert de doorbloeding en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine waardoor uw huid vernieuwt en verstevigt. Een bindweefselmassage voor het gezicht is effectief bij rimpeltjes en bepaalde huidproblemen.

Visagie

Visagie behoort tevens tot onze mogelijkheden. Heeft u een avondje uit, een speciale gelegenheid of gewoon eens even lekker te laten verwennen? Kies dan eens voor een make-up door onze visagisten. Mensen hebben vaak het idee dat dit alleen voor smokey-eyes is of een avond make-up. Maar wist u dat een Natural Look ook tot de mogelijkheden behoort? U krijgt tevens een make-up advies terwijl de visagisten u opmaken. Dus ook voor de dagelijkse Touch Up kunt u gebruik maken van onze visagisten

Make-up

Diverse losse behandelingen

Natuurlijk bieden wij ook de mogelijkheid om losse behandelingen in te boeken, zoals wimpers verven of epileren. Deze behandelingen kan je los boeken bij ons.

Wil je de prijzen daarvan weten?

HEB JE NOG VRAGEN?

    Jouw naam *

    Jouw email *

    Onderwerp *

    Jouw bericht *