Schoonheidssalon

Your Changes in Beauty

Schoonheidssalon IJsselstein

Onze specialisten bij Your Changes in Beauty laten u optimaal genieten van een heerlijke ontspannende behandeling. Onze focus ligt op totale ontspanning en een gezonde stralende huid.

Het Duitse merk Alcina ondersteunt ons in onze behandelingen.

De huid, het grootste orgaan van ons lichaam, vraagt dagelijks aandacht. Het is één van de belangrijkste organen van ons lichaam. Het beschermt ons voor invloeden van buitenaf en regelt de temperatuur van ons lichaam. Kortom: iets om te koesteren en zuinig op te zijn!

De Alcina huidverzorgingsproducten worden met de grootste zorgvuldigheid ontwikkeld in onze laboratoria. Samenwerking met vooraanstaande dermatologen en wetenschappers levert ons producten die staan voor kwaliteit en effectiviteit. Centraal staat het thema: u en uw huid. Elke behoefte wordt ingevuld en opgelost, of u een normale, vette, gemengde, gevoelige of droge huid heeft. Huidverzorging van Alcina maakt haar belofte waar: wij doen wat wij beloven. Het resultaat is een mooie, stralende en bovenal gezonde huid.

Schoonheidsbehandelingen

Wij bieden verschillende gezichtsbehandelingen aan. Tijdens deze behandelingen besteden wij veel aandacht aan ontspanning. Massages van gezicht en decolleté zijn uitgebreider dan u gewend bent. Massages worden niet uitgevoerd bij de Basis gezichtsbehandeling.

Wij bespreken samen met uwat de mogelijkheden zijn en u kunt uw wensen aangeven. Een geboekte behandeling is dus niet bindend en meerdere variaties zijn mogelijk. De behandelingen die wij hier aangeven is slechts een deel van de mogelijkheden en alles kan op uw wensen aangepast worden, tenzij de geboekte tijd dit toelaat.

Basis

De belangrijkste handelingen worden gedaan die nodig zijn om de huid in goede conditie te houden. Uw huid wordt gereinigd, waarna een intensieve peeling volgt. U kunt even heerlijk ontspannen met een aangepast masker. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging geschikt voor uw huid.

Perfect voor u, indien u niet teveel tijd en geld wilt spenderen aan de schoonheidssalon. U wilt toch aan de hoognodige verzorging doen? Dan is dit perfect voor U

Young in Beauty

Speciaal voor de jongeren onder ons die kampen met de bekende jeugdpuistjes. Tijdens deze behandeling worden producten gebruikt die juist voor de jeugdige huid geschikt zijn. Deze producten kunnen ook thuis gebruikt worden en zijn betaalbaar

De huid wordt intensief gereinigd en een peeling volgt. De poriën worden open gezet waardoor het makkelijker is om de onzuiverheden te verwijderen. Daarna wordt de huid gekalmeerd met een heerlijk masker en wordt de behandeling afgesloten met een dagverzorging. Meer informatie

Uitermate geschikt voor de meiden, maar zeker ook voor de jongens!

Dus weg met de puistjes! Ga de strijd aan en boek voor deze behandeling!

Complete

De huid wordt intensief gereinigd waarna een intensieve peeling volgt. Onzuiverheden worden daarna verwijderd. U geniet van een massage van gezicht, schouders en decolleté. U krijgt een masker aangepast op uw huid waarna de behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging aangepast op uw behoefte.

Deze behandeling is vrij compleet zoals de naam al zegt. U heeft geen ongewenste haargroei en wimpers en/of wenkbrauwen hoeven niet geverfd te worden? Dan is deze behandeling perfect voor u.

De Luxe

Uw huid wordt bij deze behandeling intensief gereinigd met daarna een peeling. Onzuiverheden worden verwijderd. Uw wenkbrauwen worden geëpileerd en eventueel geverfd, uw bovenlip wordt gewaxt. Even bijkomen tijdens een heerlijke massage van gezicht, schouders en decolleté en een aangepast masker. Deze behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging.

Deze behandeling is gelijk aan de Complete met als extra verzorging en restylen van de wenkbrauwen en ongewenste haargroei van de bovenlip. Natuurlijk kunt u deze behandeling uitbreiden. Weer helemaal op en top verzorgd willen worden? Kies dan voor deze behandeling

Extra Care

Uw behoefte is net dat beetje meer. Uw huid vraagt om extra verzorging.  Een “complete”, maar met extra zorg voor de huid en de huid rondom de ogen. De huid wordt gereinigd met daarna een intensieve peeling. De onzuiverheden worden verwijderd en indien men dit wenst wordt de huid gemasseerd volgens de bindweefsel methode. Deze massage kan ook vervangen worden door een ontspannen massage. De huid wordt extra verzorgd met een ampul en een masker. De huid om de ogen worden verwend met collageen oogpads en de behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging.

Uw huid wil extra aandacht, heeft net iets meer verzorging nodig? De vermoeidheid is van uw gezicht af te lezen? Daar wilt u graag vanaf? Boekt u dan deze behandeling en u zult met deze extra aandacht weer gaan stralen!

Anti- Age

De huid wordt slapper en fijne lijntjes worden zichtbaar. De bekende signalen van een ouder wordende huid. Speciaal voor deze ouder wordende huid hebben wij een behandeling samengesteld. Deze huid heeft extra verzorging nodig en producten die dieper in de huid kunnen doordringen. Tijdens deze behandeling wordt de huid intensief gereinigd, waarna een intensieve peeling volgt. De onzuiverheden worden verwijderd. Hierna volgt een bindweefselmassage, voor de aanmaak van collageen te stimuleren. Een ampul wordt aangebracht en u krijgt een intensief vliesmasker. De behandeling wordt afgesloten met een serum en een dagcrème.

Uw huid vertoont al wat lichte lintjes, begint al iets slapper te worden. De jeugdigheid moet er weer vanaf spatten? Kiest u dan voor deze behandeling en wij maken u weer jonger!

Complete for Men

De man wil tegenwoordig ook graag aan verzorging doen en daarom kunnen wij deze man niet overslaan. Speciaal voor de man hebben wij een productlijn die alles geeft wat de mannenhuid vraagt. Tijdens deze behandeling zullen wij de huid intensief reinigen. Waarna een intensieve peeling zal volgen. Wij verwijderen de onzuiverheden. Tevens zullen wij gezicht, schouders en decolleté voorzien van een heerlijke massage. Even bijkomen met een masker waarna de wij de huid verzorgen met een speciale lotion en een dagverzorging

Basic Men

Voor de snelle man een behandeling op maat, snel maar wel effectief, onze Basic for Men. Wij reinigen de huid waarna een intensieve peeling volgt. Wij verwijderen onzuiverheden waarna een masker volgt. De behandeling wordt afgesloten met een speciale lotion en dagverzorging.

Bindweefselmassage

Deze stevige en huidverbeterende gezichtsmassage richt zich op de dieper gelegen huidlagen. De massage bevordert de doorbloeding en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine waardoor uw huid vernieuwt en verstevigt. Een bindweefselmassage voor het gezicht is effectief bij rimpeltjes en bepaalde huidproblemen. Voor een optimaal resultaat is het aan te raden om een kuur van meerdere behandelingen te nemen.U kunt kiezen uit een losse behandeling of een kuur van 6 of 12 behandelingen. Kiest u voor een kuur? U boekt de eerste behandeling online en de vervolg afspraken maken wij met u in de salon. Meer informatie

Een kuur bestaat uit 1 keer per week een massage gedurende 3 weken, met daarna een rustpauze van 3 weken

Microdermabrasie

Als je in de spiegel kijkt en je ziet dat je huid er niet meer zo glad, fris en stralend uitziet als vroeger, dan is het tijd voor deze megapeeling!

Microdermabrasie is “hot” en is een van de top behandelingen omdat het  snel hele mooie resultaten geeft. Een microdermabrasie behandeling geeft namelijk al na één keer een mooi resultaat. Je kunt het als een eenmalige behandeling ondergaan voor een flinke oppepper maar ook in kuurverband om het beste en mooiste resultaat te krijgen.

Wat is en doet microdermabrasie met  jouw huid?

Abrasie betekent het afschuren van de huid, Microdermabrasie betekent het afslijpen van een dun laagje van de bovenste huidlaag, de opperhuid.

Microdermabrasie is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien . De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt.

Meer informatie

Visagie

Visagie behoort tevens tot onze mogelijkheden. Heeft u een avondje uit, een speciale gelegenheid of gewoon eens even lekker te laten verwennen? Kies dan eens voor een make-up door onze visagisten. Mensen hebben vaak het idee dat dit alleen voor smokey-eyes is of een avond make-up. Maar wist u dat een Natural Look ook tot de mogelijkheden behoort? U krijgt tevens een make-up advies terwijl de visagisten u opmaken. Dus ook voor de dagelijkse Touch Up kunt u gebruik maken van onze visagisten.

Heeft u een keuze kunnen maken?

Weet u welke behandeling u wilt beleven?

Wilt u meer tips ontvangen?