Alcina

De Alcina huidverzorgingsproducten worden met de grootste zorgvuldigheid ontwikkeld in hun laboratoria. Samenwerking met vooraanstaande dermatologen en wetenschappers levert hun producten die staan voor kwaliteit en effectiviteit. Centraal staat het thema: jij en jouw huid. Elke behoefte wordt ingevuld en opgelost, of je een normale, vette, gemengde, gevoelige of droge huid heeft. Huidverzorging van Alcina maakt haar belofte waar: wij doen wat wij beloven. Het resultaat is een mooie, stralende en bovenal gezonde huid.

Het merk Alcina® biedt een compleet assortiment van verzorgingsproducten voor de huid. De producten van Alcina zorgen voor een verzorgd uiterlijk, maar geven je persoonlijkheid ook de juiste, gezonde en kleurrijke accenten. Alcina kent haar oorsprong in Duitsland en staat voor kwaliteit. Binnen de Wolff Groep worden, naast cosmetica, ook farmaceutische producten ontwikkeld en geproduceerd. Onze kennis en kunde is met de laatste wetenschappelijke inzichten en onderzoek onderbouwd; een garantie voor werkzaamheid en veiligheid.

Alcina

We bieden verschillende behandelingen aan waarbij wij alleen gebruik maken van de producten van Alcina. Voor ieder wat wils. Tijdens deze behandelingen zullen wij uiteraard ook ons advies aanpassen aan de Alcina producten.

Alcina

PIMPLES GO AWAY

Speciaal voor de jongeren onder ons die kampen met de bekende jeugdpuistjes. Maar ook de volwassenen die nog steeds opboksen tegen een onzuivere huid is deze behandeling uitermate geschikt! Tijdens deze behandeling worden producten gebruikt die juist voor deze huid geschikt zijn. Deze producten kunnen ook thuis gebruikt worden en zijn betaalbaar

De huid wordt intensief gereinigd en een peeling volgt. De poriën worden open gezet waardoor het makkelijker is om de onzuiverheden te verwijderen. Daarna wordt de huid gekalmeerd met een heerlijk masker en wordt de behandeling afgesloten met een dagverzorging.

Uitermate geschikt voor de (jonge) vrouw, maar zeker ook voor de (jonge) man!

Deze behandeling duurt 45 min en kost slechts € 40,-

Dus weg met de puistjes! Ga de strijd aan en boek voor deze behandeling!

COMPLETE

Deze behandeling is uitermate geschikt voor diegene die graag de verwennerij wil van een schoonheidsbehandeling. De huid wordt intensief gereinigd waarna een intensieve peeling volgt. Onzuiverheden worden daarna verwijderd. Je geniet van een massage van gezicht, schouders en decolleté. Je krijgt een masker aangepast op jouw huid waarna de behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging aangepast op jouw behoefte.

Deze behandeling is vrij compleet zoals de naam al zegt. Je hebt geen ongewenste haargroei en wimpers en/of wenkbrauwen hoeven niet geverfd te worden? Dan is deze behandeling perfect voor jou.

Ook bij deze behandeling werken wij uitsluitend met Alcina producten en zal het advies daar ook op aangepast worden

De behandeling duurt 55 min en kost € 52,50

Complete
De luxe

DE LUXE

Jouw huid wordt bij deze behandeling intensief gereinigd met daarna een peeling. Onzuiverheden worden verwijderd. Jouw wenkbrauwen worden geëpileerd en eventueel geverfd, jouwbovenlip wordt gewaxt. Even bijkomen tijdens een heerlijke massage van gezicht, schouders en decolleté en een aangepast masker. Deze behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging.

Deze behandeling is gelijk aan de Complete met als extra verzorging en restylen van de wenkbrauwen en ongewenste haargroei van de bovenlip. Natuurlijk kun je deze behandeling uitbreiden. Weer helemaal op en top verzorgd willen worden? Kies dan voor deze behandeling

Ook tijdens deze behandeling werken wij met uitsluitend Alcina

Deze behandeling duurt 90 min en kost € 68,25

ANTI-AGE

De huid wordt slapper en fijne lijntjes worden zichtbaar. De bekende signalen van een ouder wordende huid. Speciaal voor deze ouder wordende huid hebben wij een behandeling samengesteld. Deze huid heeft extra verzorging nodig en producten die dieper in de huid kunnen doordringen. Tijdens deze behandeling wordt de huid intensief gereinigd, waarna een intensieve peeling volgt. De onzuiverheden worden verwijderd. Hierna volgt een bindweefselmassage, voor de aanmaak van collageen te stimuleren. Een ampul wordt aangebracht en je krijgt een intensief vliesmasker. De behandeling wordt afgesloten met een serum en een dagcrème.

Jouw huid vertoont al wat lichte lintjes, begint al iets slapper te worden. De jeugdigheid moet er weer vanaf spatten? Kies dan voor deze behandeling en wij maken jou weer jonger!

Tijdens deze behandeling gebruiken wij de beste Alcina producten die speciaal geschikt zijn voor de ouder wordende huid.

De behandeling duurt 90 min en kost € 78,75

ANTI-AGE

HEB JE NOG VRAGEN?

    Jouw naam *

    Jouw email *

    Onderwerp *

    Jouw bericht *