Schoonheidsbehandelingen voor de man

Schoonheidsbehandelingen voor de man

De moderne man wil tegenwoordig ook graag aan verzorging doen en daarom kunnen wij deze man niet overslaan. Speciaal voor de man hebben wij een productlijn die alles geeft wat de mannenhuid vraagt.

Net als de vrouwenhuid vraagt ook de mannenhuid om verzorging. Echter heeft de mannenhuid hele andere behoeftes dan de vrouwenhuid. De producten waarmee wij werken zijn dan ook speciaal voor de mannenhuid. Ook de geur is aangepast op de wensen van de man!

De behandelingen

De behandelingen van de man worden uitgevoerd met onze speciale mannenlijn Recipe for Men. In ons assortiment maken wij gebruik van de Raw for Naturals, deze lijn is zo natuurlijk mogelijk en tegelijkertijd voldoet deze aan de eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en werkzaamheid. Daar waar Recipe for Men voor staat.

Schoonheidsbehandeling voor de man

BASIC FOR MEN

Voor de snelle man een behandeling op maat, snel maar wel effectief, onze Basic for Men. Wij reinigen de huid waarna een intensieve peeling volgt. Wij verwijderen onzuiverheden waarna een masker volgt. De behandeling wordt afgesloten met een speciale lotion en dagverzorging.

De behandeling duurt 40 min en kost € 36,75

 

COMPLETE FOR MEN

Er zijn mannen die net iets meer wil, iets meer verzorging, maar ook iets meer ontspanning. Wij kunnen deze man niet overslaan. Speciaal voor deze man hebben wij een een complete behandeling die alles geeft wat de mannenhuid vraagt. Tijdens deze behandeling zullen wij de huid intensief reinigen. Waarna een intensieve peeling zal volgen. Wij verwijderen de onzuiverheden. Tevens zullen wij gezicht, schouders en decolleté voorzien van een heerlijke massage. Even bijkomen met een masker waarna de wij de huid verzorgen met een speciale lotion en een dagverzorging

Deze behandeling duurt 60 min en kost € 52,50

ANTI-AGE FOR MEN

Ook de mannen krijgen te maken met ouder worden. Deze huid heeft dan ook andere behoeftes en daar passen wij natuurlijk de behandeling op aan. Bij de Anti-age wordt de huid intensief gereinigd waarna een intensieve peeling volgt. De onzuiverheden worden verwijderd waarna een bindweefselmassage volgt. Nu weten we dat dit een heftige massage is en natuurlijk heeft de man ook de keuze voor een heerlijke ontspanningsmassage. Na deze massage zullen we de huid voorzien van een ampul en een intensief vliesmasker. Een aangepaste lotion een serum en een aangepaste dagcrème en je bent weer helemaal fris en een paar jaar jonger.

De behandeling duurt 90 min en kost € 78,75

Heb jij een keuze kunnen maken?

Wil jij graag een behandeling ondergaan?

Wil jij meer informatie?

    Jouw naam *

    Jouw email *

    Onderwerp *

    Jouw bericht *