Your Changes in Beauty

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Schoonheidssalon

Op 17 augustus 2017 zijn wij gestart met de  schoonheidssalon, Your Changes in Beauty. Waarom een schoonheidssalon? Wij willen graag onze klanten optimaal kunnen laten relaxen. Een combinatie aan kunnen bieden voor huidverzorging en haarverzorging. En dat alles in 1 afspraak!

Nooit meer 2 afspraken maken, nooit meer onnodig tijdverlies, nooit meer met verward haar weg bij de schoonheidsspecialiste.

Wij werken met het Duitse merk Alcina. Alcina is een merk ontstaan vanuit de farmaceutische industrie. De fabriek en ook het laboratorium staan in Duitsland en wordt rechtstreeks geleverd. Hierdoor zijn de lijnen kort en kunnen we hoge kwaliteit aanbieden tegen een scherpe prijs. Alle onderzoeken worden door Alcina zelf gedaan en ontwikkeld. Trainingen worden ook door hun verzorgd en onze specialisten zijn dan ook de afgelopen maanden hard getraind om de beste resultaten te kunnen behalen.

Schoonheidsspecialiste

Onze vaste schoonheidsspecialiste is Eleni.

Mijn naam is Eleni Topalidou en ben gediplomeerd  Schoonheidsspecialistse en Visagiste make-up Artist. Na het behalen van mijn diploma’s  heb ik de cursussen Bindweefsel massage, Hotstone massage, Brazilian wax, Epileren met touw en Wimperextensions gevolgd.

Na mijn studie heb ik mijn ervaring opgebouwd in verschillende salons maar ook als zelfstandige.

Mijn visie is dat schoonheid van binnenuit komt. Iedere huid is uniek en verdient dus unieke aandacht. Mijn kracht zit hem in de voorlichting over wat het beste is voor de huid en ik bied daarbij continu ondersteuning, begeleiding en nazorg. Dat is immers zeker net zo belangrijk als de behandeling zelf.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]