Welke stylingproducten moet ik gebruiken

Welke stylingproducten moet ik gebruiken?

Welke stylingproducten moet ik gebruiken om mijn haar goed in model te krijgen? Er zijn natuurlijk genoeg producten op de markt, maar welke is nou geschikt voor jouw haar? Ook L’Anza heeft natuurlijk het een en ander in haar assortiment en voor ieder wat wils.
Van een aantal producten zijn er video’s gemaakt door L’Anza en deze zullen op deze pagina te zien zijn. Zowel voor heren als dames zijn de stylingproducten geschikt.
Alle producten ondersteunen de verzorgingslijn van L’Anza. Heb je een advies meegekregen van je hairdesigner dan kan dat goed gebruikt worden in combinatie met de stylingproducten.

Stylingproducten L’Anza

De stylingproducten van L’Anza kunnen ook gecombineerd worden met elkaar. Voor meer glans in het haar of meer stevigheid kunnen de diverse producten als een cocktail met elkaar gemengd worden.
Je hairdesigners kan je hierover alles vertellen. In de salon werken wij alleen met de stylingsproducten van L’Anza en samen met jou bekijken we wat jouw wensen zijn voor het stylen van jouw coupe voor thuis. We zullen de producten samen met jou doornemen zodat je thuis de juiste producten kunt gebruiken.
Natuurlijk zullen we dit samen met jou eerst in de salon toepassen zodat je ziet wat je ermee kunt doen.

Ook is het mogelijk om proefmonstertjes mee te nemen voor thuis. Je kunt dan eerst zelf uitproberen of je met het product kan werken en of het voor jou prettig genoeg is.

Natuurlijk geven we je graag meer informatie!