Volume en verlenging

Volume en verlenging voor vol haar en lang haar

Volume en verlenging voor vol haar en lang haar  behoort tot de mogelijkheden. Dit kunnen we doen door middel van  extensions. Voor we aan een volume behandeling beginnen voor vol haar kijken wij goed naar de conditie van de hoofdhuid en het haar. Voor verlenging voor lang haar kijken we vooral naar de sterkte van het haar.

Dun haar bij vrouwen

Dun haar bij vrouwen is een veelvoorkomend probleem. Door een volumebehandeling toe te passen creëren wij vol haar door het plaatsen van extensions.  Na een uitgebreid intake gesprek bespreken we de mogelijkheden. Tijdens het intake gesprek zullen wij met behulp van een microscoop bekijken hoe je haarkwaliteit is en ook hoe gezond de hoofdhuid is. Er zal een behandelplan samengesteld worden. Er zijn verschillende technieken die we toe kunnen passen dus we zullen de technieken ook samen met jou bespreken. De voordelen, maar ook de nadelen bespreken met je zodat je weet wat er van jou verwacht wordt om van deze behandeling optimaal te kunnen genieten. 

Verder zullen we de voortgang van de extensions goed in de gaten houden. Iedere 6 weken bekijken we samen met jou hoe de extensions zitten. Eventuele problemen worden tijdens deze controle besproken en het advies zal indien nodig bijgesteld worden. Zo loop je de minste risico’s en kunnen wij garanderen dat de extensions absoluut niet schadelijk zijn voor je haar. Vol haar en lang haar wie droomt daar niet van?

 

Heb je interesse voor volume en verlenging? Vul dan ons contactformulier in zodat je langs kunt komen voor ons gratis intake gesprek.

volume verlenging

Interesse? Maak nu een afspraak voor een gratis intake gesprek

Uw naam *

Uw email *

Onderwerp *

Uw bericht *