Wat is onze visie?

Wie ben ik?

Mijn naam is Gaby Damen en ik ben 48 jaar. Ik zit al vanaf mijn 17e in het kappersvak.
Het kappersvak zit in mijn bloed, mijn moeder is kapster geweest, dus ik ben van de 2e generatie.
Ik heb in het vak de tijd gekend dat velen iedere week naar de kapper gingen voor watergolven of föhnen. Velen hadden een permanent en het vak was beschermd, geen thuiskappers en zzp-ers.
Echter de tijden zijn veranderd en ook in ons vak. Iedereen kan een kapperszaak beginnen, met of zonder diploma, met of zonder ervaring. De ambacht verdwijnt langzaam. Voor consumenten is het moeilijk te zien of een gediplomeerd kapster aan haar haar zit en voor de kappers onderling veel concurrentie.
Een groot voordeel voor de consument is dat er op prijs flink geconcurreerd wordt. Je kan hierdoor voor lage prijzen naar de kapper!


Wij doen niet mee!

Waarom doen wij niet mee?

Wij hebben een visie, althans ik heb een visie!
Ik vind het belangrijk dat je vertrouwen hebt in je kapper! Je moet ervan uit kunnen gaan dat je een gediplomeerd kapster hebt die jou behandeld. Een kapster die getraind is in de modernste technieken, een kapster die kan beoordelen wat bij jouw haar past en bij jouw gezicht. Die kijkt hoe jij bent als type en dan kan beoordelen of een behandeling past bij jou.

Waarom?
Je uiterlijk wordt bepaald door je haar. Niet voor niets is de uitdrukking: “als je haar maar goed zit” zo populair en veel gebruikt!
Je legt je lot in onze handen, letterlijk! Ik vind dat we daar zeer zorgvuldig mee om moeten gaan. Wij bepalen jouw uiterlijk en jij mag dan van ons verwachten dat wij dit met de grootste zorg doen.
Dat kan alleen als wij er voor zorgen dat we vakkennis hebben, dat we verstand hebben van haar. Dat we de juiste producten en behandelingen in kunnen zetten om het beste resultaat te krijgen.


Maar wij willen meer!

Wij willen meer!

Tegenwoordig is iedereen druk! Druk met werk, kinderen, gezin, vrienden en familie.
We moeten zoveel….er is nog amper tijd! Niemand heeft nog echt aandacht voor elkaar.
Kappers zijn gevoelsmensen, artistieke mensen met veel emotie. We zijn “pleasers”.

Dat willen wij ook in de salon. We willen aandacht geven, aandacht aan jou! We vinden het belangrijk dat je tot rust komt, een fijn moment hebt voor jezelf. Dit willen wij combineren met het leveren van goede kwaliteit.
Service verlenen staat bij ons hoog in het vaandel. Ben je niet tevreden dan doen wij er alles aan om dit op een goede manier op te lossen. We bieden je een lekker kop koffie aan, thee of iets anders. We willen graag naar je luisteren, we willen een goede band met je opbouwen. De relatie kapper en klant moet goed zijn, tenslotte bepalen wij je uiterlijk en geef je ons dit vertrouwen. Daar moeten wij zorgvuldig mee omgaan.


Ons team!

Ons team!

Het team wordt getraind! Getraind op vaktechnisch gebied, iedere week. Zodat we gezamenlijk dezelfde technieken toepassen.
Het team wordt tevens getraind om een deel te zijn van Your Changes Hairdesigners. We zijn samen Your Changes Hairdesigners! Deze naam heb ik zorgvuldig uitgekozen, daar heb ik over nagedacht. Mijn visie is dat ik het niet alleen kan, ik heb mijn mensen, mijn team heel hard nodig. Ieder binnen het team heeft een rol, een taak en samen zijn we een team.

De mensen in mijn team zijn zeer zorgvuldig uitgekozen. Ik wil graag mensen die net als ik bezeten zijn van het kappersvak, mensen die buiten de passie voor het vak, ook graag met mensen om willen gaan, echte “pleasers”.

Ik probeer ze niet alleen het vak bij te brengen, maar ook aan hun eigen ontwikkeling te werken. Zodat ze goed kunnen samenwerken, maar ook goede service kunnen verlenen aan jou! Op de achtergrond zijn we constant bezig dit te verbeteren en wordt er hard gewerkt!

Zelf volg ik ook diverse trainingen en cursussen om te verbeteren, nog beter jou van dienst te kunnen zijn.