Wat vind jij van onze salon?

Wat vind jij van onze salon?

Ben jij ook nieuwsgierig wat klanten van onze salon vinden?
Bekijk dan eens onze klanten review die we geïnterviewd hebben.

Klantenreview

We hebben verschillende klanten geïnterviewd. We hebben ze een aantal vragen gesteld en hebben niet geknipt of geplakt in de video, maar ze gewoon naar hun mening gevraagd.
Dit maakt het voor jou wat makkelijker om te beslissen of jij ook onze salon wil bezoeken. We zullen regelmatig klanten vragen of ze mee willen werken aan een video dit dan toevoegen aan deze blog. Zo krijg jij een indruk van onze salon en ons team. Wij vinden het belangrijk om jou een goede indruk te geven van onze salon en onze werkwijze.

Wij kunnen dit allemaal opsommen, maar beter is om dit aan onze klanten te vragen en ze zelf laten vertellen wat hun ervaring is. Zo krijg je een beeld van ons en van onze klanten.

Wij vinden het belangrijk dat jij je ook thuis voelt bij ons. Niet alleen mooi haar is belangrijk, maar jij als persoon bent belangrijk. Je haar en dus je kapsel moet je persoonlijkheid kunnen benadrukken, het beste bij je naar boven halen. Dat kan alleen als wij jou goed leren kennen en ons open stellen voor jou. Jij kan alleen maar stralen als jij je op je gemak voelt bij ons. Voor jou is het ook belangrijk om te kunnen zeggen wat je niet wil. Of nog belangrijker als jij ergens niet tevreden over bent moet er geen barrière zijn voor jou om dat aan te kunnen geven. Wij vinden het prettig als jij durft aan te geven als je ergens niet tevreden over bent, zodat wij de kans krijgen dit op te lossen.

Service staat bij ons bovenaan het lijstje! Dat willen wij je graag duidelijk maken! Wij willen graag een persoonlijk contact met jou en we willen je graag laten zien dat we open staan voor jou!

Kijk snel onze reviews en hou de website in de gaten zodat je meer ervaringen van klanten kunt ontdekken. En wie weet ben jij de volgende die we vragen!