Waxen

Waxen

Waxen doen wij met Lycon. De nr. 1 in wax. Vrijwel pijnloos en intensief wordt u gewaxt waardoor ook de kleine stoppeltjes meegenomen worden. Tevens is de huid vrij van donshaartjes.

Doordat er intensief gewaxt wordt blijven de haartjes ook langer weg. Zo heeft u optimaal plezier van het waxen. De voor- en nabehandeling van Lycon zorgt ervoor dat u tevens een zachte huid krijgt zonder roodheid of irritatie. De wax wordt met een lage temperatuur aangebracht.

Ingegroeide haren kunnen een neveneffect zijn van ontharen door waxen, scheren of het gebruik van ontharingscrèmes. Dit ziet er vaak rood en oneffen uit en kan geïnfecteerd raken. Bij waxen groeit het haar puntig en zacht terug, zodat het moeilijker door het huidoppervlak heen kan komen. Het haar krult dan mogelijk op in het haarzakje en groeit door onder de huid. Dit heeft ingegroeide haren tot gevolg. Ingegroeide haren kunnen echter ook ontstaan na het scheren, omdat er bij het scheren in de bovenlaag van de huid wordt gekrabd of gesneden, waardoor de huid hard wordt. Hierdoor kunnen haren vast komen te zitten onder de verdikte huid en een probleem opleveren.

Door te waxen met Lycon worden deze problemen voorkomen. Wij behandelen u met de voor en nabehandeling van Lycon waardoor uw huid weer glad en zacht voelt.

We hebben een aantal combinaties al gemaakt bij het boeken. Zit uw gewenste combinatie er niet bij? U ontvangt van ons 20% korting op de duurste behandeling

Wil jij het nieuwe waxen proberen?

.