Gladde benen

Waxen

Waxen

Waxen doen wij met Lycon. De nr. 1 in wax. Vrijwel pijnloos en intensief wordt u gewaxt waardoor ook de kleine stoppeltjes meegenomen worden. Tevens is de huid vrij van donshaartjes.

Doordat er intensief gewaxt wordt blijven de haartjes ook langer weg. Zo heeft u optimaal plezier van het waxbehandeling. De voor- en nabehandeling van Lycon zorgt ervoor dat u tevens een zachte huid krijgt zonder roodheid of irritatie. De wax wordt met een lage temperatuur aangebracht.

Ingegroeide haren kunnen een neveneffect zijn van ontharen , scheren of het gebruik van ontharingscrèmes. Dit ziet er vaak rood en oneffen uit en kan geïnfecteerd raken. Bij ontharen groeit het haar puntig en zacht terug, zodat het moeilijker door het huidoppervlak heen kan komen. Het haar krult dan mogelijk op in het haarzakje en groeit door onder de huid. Dit heeft ingegroeide haren tot gevolg. Ingegroeide haren kunnen echter ook ontstaan na het scheren, omdat er bij het scheren in de bovenlaag van de huid wordt gekrabd of gesneden, waardoor de huid hard wordt. Hierdoor kunnen haren vast komen te zitten onder de verdikte huid en een probleem opleveren.

Door de behandeling met Lycon worden deze problemen voorkomen. Wij behandelen u met de voor en nabehandeling van Lycon waardoor uw huid weer glad en zacht voelt.