Lycon

Lycon wax

Lycon

Wij werken met de crème de la crème onder de waxen, Lycon Precision Waxing. Onze voor- en nabehandelingen zorgen voor een gladde huid zonder irritatie.

Voordelen van onze waxmethode

 • Waxen reeds mogelijk vanaf een haarlengte van 1 mm!
 • Nagenoeg pijnloze wax behandelingen voor zowel vrouwen als mannen
 • De waxen worden aangebracht op lage temperaturen
 • Zacht voor de huid, zonder roodheid of irritaties achteraf
 • Trendy uitstraling
 • Effectief waxen combineren met een gevoel van wellness, dankzij onweerstaanbare aromatische geur belevingen!

Ons stappenplan

Stap 1: Lycon Hot Wax

De striploze Lycon Hotwax verwijderen haartjes vanaf slechts 1 mm! Ongewenste haartjes op o.a.  benen, bikinilijn, bovenlip, oksels, het torso en de rug van mannen kunnen dus reeds vanaf deze heel korte haarlengte moeiteloos volledig worden verwijderd, zonder een rode of geprikkelde huid. Het haar blijft weken lang voor 100% weg en uw huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingroeiende haren.

Intensief verzorgende waxen 

Alle Lycon waxen zijn op basis van natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende bijenwas. De toevoeging van heerlijke aromatische oliën met geuren zorgen voor een heerlijke geur.  Alle Lycon Hot Waxen hebben verzorgende eigenschappen voor uw huid.

Stap 2 Lycojet wax

De sensationele en technologisch unieke Lycojet Wax als nabehandeling. We noemen dit ook wel de 2e fase wax! Geen pincet meer nodig! Lycojet verwijdert alle 1 mm verfijnde dons haartjes, hardnekkige haartjes en haartjes die u niet met het blote oog ziet, voor een langere haar vrije periode en een super zacht gevoel! Op basis van natuurlijke hars en bijenwas, de crème de la crème onder de waxen.

Stap 3 Ingegroeide haartjes

Niets is zo vervelend als ingegroeide haartjes, op die plaatsen waar u juist graag glad en 100% haar vrij wilt zijn! Speciaal daarvoor ontwikkelde Lycon de geavanceerde Ingrown-X-it Solution. Deze baanbrekende spray formule op basis van salicylzuur, melkzuur, allantoïne en arnica-extract is geschikt voor zowel gezicht als lichaam. De formule exfolieert de huid op een milde maar effectieve wijze. De lotion in spray vorm, vermindert de zichtbaarheid en het oncomfortabele gevoel van ingegroeide haren. Deze verzacht tegelijkertijd een rode, geïrriteerde huid en hydrateert de huid. De Lycon Ingrown-X-it Solutions is perfect in te zetten na een wax behandeling

Brazilian wax

Brazilian Wax

Wat is Brazilian Wax?

Bij een Brazilian Wax worden alle haren verwijderd in het schaamstreekgebied: venusheuvel (= pubis), vagina, het perineum en rond de anus.. Je krijgt een bikini-lijn met een zachte huid, zonder pukkels en irritaties.

Brazilian Wax en de rillingen lopen over onze rug! We vinden het allemaal eng en het lijkt ons enorm pijnlijk. Dat hoeft natuurlijk niet! Brazilian Wax is “hot” en ook onze wax is hiervoor uitermate geschikt voor zodat irritatie tot het verleden hoort. Natuurlijk is het niet geheel pijnloos, maar door de ervarenheid van onze waxspecialist is het voorbij voordat je er erg in hebt.

Wij kunnen ons voorstellen dat jij je de 1e keer ongemakkelijk kunt voelen, echter kunnen wij jou verzekeren dat dit nodig hoeft te zijn. Eleni heeft de nodige ervaring met Brazilian Wax en zal je volkomen op je gemak stellen.

Natuurlijk is het mogelijk om de opties van te voren te bespreken met ons.

HEB JE NOG VRAGEN?

  Jouw naam *

  Jouw email *

  Onderwerp *

  Jouw bericht *