Zijn hairextensions slecht voor je haar?

Zijn hairextensions slecht voor je haar?

Wij zeggen volmondig NEE! Natuurlijk moet allereerst goed bekeken worden hoe de conditie van je haar, maar ook je hoofdhuid is. Dat doen we tijdens een intake gesprek. We bekijken dan uitvoerig hoe het is gesteld met je haar en hoofdhuid en bespreken dan de mogelijkheden. Ook de verzorging van de extensions is erg belangrijk en wij zullen je hierin advies meegeven.

Natuurlijk is de kwaliteit van de extensions erg belangrijk, we werken dan ook uitsluitend met echt haar wat een triple A kwaliteit heeft voor de verwerking van de extensions. Wij werken met Indian Gold, een merk wat zijn kwaliteit bewezen heeft de afgelopen jaren.

Het inzetten van de extensions is erg belangrijk voor de houdbaarheid van de extensions, maar ook voor  je eigen haar. Door de jaren lange ervaring die wij hebben opgedaan hebben wij een unieke methode ontwikkeld waardoor je eigen haarkwaliteit geen schade oploopt. Dit zullen wij ook volgen, door je alleen garantie te geven als je iedere 6 weken langskomt om dit na te laten kijken. Dit zijn de servicebehandelingen die wij kosteloos uitvoeren. Alleen dan kunnen wij je garanderen dat je veel plezier beleeft aan je extensions en dat je eigen haar totaal geen schade op zal lopen.