Zomersetjes

Zomersetjes

Ga je lekker op vakantie? Lekker naar de zon, zee en strand? We weten allemaal dat we onze huid goed moeten beschermen tegen de UV stralen van de zon. Onze huid droogt uit door chloor en zee water. Maar hoe zit het met je haar?

Ja hoe zit het nou met je haar?

Als we terug komen van onze vakantie merken we zeker verschil aan ons haar. Bij gekleurd haar is de kleur een stuk lichter geworden, meestal vaal. Ons haar is droog en stug. Maskers helpen niet meer en als we ons haar in model willen brengen lukt het niet meer. Eigenlijk ziet het er niet meer uit. Oké wat denken we dan.....HELP hier moet de schaar in!

Maar wist je dat je veel zelf kunt voorkomen? Eigenlijk heel simpel....verzorgen! Maar dan wel met de juiste verzorging.

 

Vanuit L'Anza hebben we weer de zomersetjes, shampoo en conditioner. Deze natuurlijk afgestemd op jouw haar.

Deze zijn de komende maanden in de aanbieding, shampoo en conditioner in een setje van 50 ml per stuk voor € 12,50

Wij stemmen dit af voor jou, zodat je het juiste setje mee kan nemen op vakantie.

 

 

Maar je kan meer doen!

Emergency Service

Voordat je op vakantie gaat kun je ervoor kiezen een intensieve treatment te ondergaan.

Part A. Je haar wordt gewassen en behandeld met Thermal Therapy. De kracht van deze opbouwende therapie zit ‘m in zijn zelf construerende peptiden. Die maken een driedimensionaal frame in de beschadigde gedeeltes van jouw haar. Warmte is hierbij essentieel. Terwijl je vervolgens heerlijk kunt relaxen onder de droogkap, doet de kuur z’n werk. Na 10 minuten wordt jouw haar uitgespoeld. Het voelt nu al sterk aan!

Part B. Nu is het tijd voor de tweede stap: Cream Cure. De componenten van deze kuur – de nieuwste generatie Keratine & Phytho IV Complex – hechten zich aan de zojuist gebouwde frames. Ze brengen de anatomie van jouw haar weer terug in zijn originele staat. Het resultaat: mooi glanzend, veerkrachtig en glad haar. Je kunt het stylen zoals je wilt.

Deze intensieve kuur kun je eventueel ook na je vakantie doen. Wij bieden hem de gehele zomer aan met maar liefst 10% korting.

Normaal

Kort haar  € 14,95

Lang haar € 24.95