Zon en haarbescherming

Zon en haarbescherming

Zon en haar bescherming, wat kan je daar aan doen?

De zomer is in aantocht en dat is natuurlijk heerlijk! We genieten volop van de zon en ook van het strand en zwembad. Maar het is een enorme aanslag voor je haar. Wat kan je daar nu tegen doen?
Natuurlijk verdient je haar een zon bescherming net als je huid. Het product waarmee je je haar beschermt moet voorzien zijn van een UV-filter. Er zijn enorm veel producten in de handel, welke is nou goed voor je haar? Wij kunnen je hier antwoord op geven. Maar eerst wat kan je zelf doen?

Allereerst is het belangrijk na het zwemmen je haar uit te spoelen met schoon kraanwater. Bij twijfel kan je het uitspoelen met bronwater. Zit geen kalk in en het is vrij van chemicaliën.

Altijd aan het einde van de zwemdag en/of zondag je haar wassen met een shampoo die het haar grondig reinigt en het tevens chloor, zouten en chemicaliën verwijdert uit het haar.
L'Anza heeft hiervoor een shampoo ontwikkelt die aan al deze eisen voldoet, L'Anza Healing Haircare Pure is een shampoo die het haar reinigt op al deze punten en heeft daarbij een PH-waarde van 5,9. Deze PH-waarde is afgestemd op onze hoofdhuid en haar.
Bij de shampoo hoort ook een conditioner, de Replenishing Conditioner.

Speciaal ontwikkeld voor gereinigd haar.
Verzorgende conditioner die vocht aanvult voor zacht, flexibel en makkelijk handelbaar haar en Keratine aanvult om het haar sterker en krachtiger te maken.
Bevat Phytic Acid afkomstig van organische rijst, dat op milde wijze hardnekkige en overmatige mineralen uit het haar verwijderd.
Tezamen worden zij ook wel "DETOX voor het haar" genoemd.

Om het haar te beschermen heeft L'Anza de Magic Bullit ontwikkelt, een verzorgende leave-in spray; beschermt de kleuren en ontwart. Lichtgewicht nevel en verzwaart het haar niet. Geschikt voor alle haartypes en heeft een thermische bescherming: tot 250°C. In al deze producten zitten UV- filters, UVA, UVB en zelfs UVC. Dit betekent een perfecte bescherming tegen zon, zee en chloorwater.

Chat openen