Onze specialiteiten

Naast onze behandelingen die bestaan uit wassen, knippen, föhnen,
kleuren en permanenten zijn wij gespecialiseerd in

YourChanges_gezondenglanzend_haar

Gezond en glanzend haar

Na jouw bezoek aan ons nog wekenlang genieten van gezond en glanzend haar? Daar kunnen wij jou mee helpen. Zo hebben wij de ultimate treatment, een haartest en behandeling waarmee we exact kunnen vaststellen welke producten het beste zijn voor je haar. Wil je je haar laten blonderen? Dan hebben wij een Olaplex behandeling om ervoor te zorgen dat het haar zo min mogelijk beschadigt.

En ben je bang dat je haar zo slecht is dat wij je alleen nog maar kunnen redden door rigoureuze maatregelen? Laat je dan verrassen door onze Emergency treatment. Wij verrichten wonderen voor je haar.

Hairextensions

De oplossing voor dun haar, meer volume! Ontdek onze visie op hairextensions.

Onzichtbaar en niet voelbaar zullen de extensions door je eigen haar heen vallen. Ook waarborgen wij de kwaliteit van je eigen haar. Daarom werken wij met de hairextensions van Indian Gold.

Bij Indian Gold zijn de pre-bonded extensions voorzien van een hoge kwaliteit keratine bonding. Keratine is ook de bouwstof van je eigen haar. Het vastzetten van de extension is daarom niet schadelijk voor je eigen haar.  Na het plaatsen van de extensions kun je het eventueel direct laten verven.

En ben je bang dat je haar zo slecht is dat wij je alleen nog maar kunnen redden door rigoureuze maatregelen? Laat je dan verrassen door onze Emergency treatment. Wij verrichten wonderen voor je haar.

Garantie

Om optimaal te genieten van je extensions werken wij met een servicebehandeling. Elke 6 weken controleren we je hoofdhuid, haar en extensions. En ook wel heel fijn voor jou om te weten is dat deze service onder onze garantievoorwaarden valt!

YourChanges_hairextensions
YourChanges_hoofdhuidproblemen

Hoofdhuidproblemen

Sinds april 2016 werken wij in de salon met Mediceuticals. Dit farmaceutische merk is gespecialiseerd in hoofdhuidproblemen. De resultaten zijn verbluffend te noemen.

De producten van Mediceuticals zijn geschikt bij overmatig haaruitval en dunner wordend haar. Ook worden doeltreffende behandelmethoden aangeboden voor een breed scala aan specifieke haar- en hoofdhuidproblemen. Het productontwikkelingsproces bestaat uit jarenlange farmaceutische research, en is gevormd door uitgebreide klinische tests op werking en veiligheid. De producten zijn samengesteld uit natuurlijke, niet-agressieve ingrediënten en grondstoffen.

Mediceuticals is geen geneesmiddel, maar een farmaceutisch product dat we in kunnen zetten voor meerdere aandoeningen. Wij kunnen het niet genezen, maar er wel voor zorgen dat de hoofdhuid weer gezonder wordt door gebruik van verschillende kuren.

Heb je een hoofdhuidprobleem of ga je binnenkort starten met een chemokuur? Wij helpen je graag geheel vrijblijvend met een adviesgesprek. Neem gerust contact met ons op.

Black hair

Black hair heeft een totaal ander structuur dan Europees of Aziatisch haar. Bij mixed haar is dat ook vaak het geval. Naast onze knip- en kleurtechnieken zijn wij als 'blanke' kapsalon uniek in de kapperswereld, wij zijn namelijk geschoold in de theoretische kennis van black hair. Een groot voordeel, want de kennis die je nodig hebt bij Black hair is nu eenmaal anders dan bij Europees haar. 

YouChanges_logo_keracare

Wij werken met de producten van Avlon KéraCare, hét merk in America voor Black Hair.

Relaxen

Wil je een nieuwe look met stijl haar? Wij hebben de behandeling voor je om je haar glad te maken. De eerste keer behandelen wij het hele haar, daarna alleen de uitgroei. En dat met zorgvuldig geselecteerde producten zodat de behandeling volledig veilig is voor je hoofdhuid en je haar.

Curly

De krul wordt grover gemaakt dan de oorspronkelijke krul. Tijdens de behandeling wordt er met chemische producten gewerkt, maar wij zorgen ervoor dat dit uiterst zorgvuldig gebeurt en je haar minimaal beschadigd wordt. Twee weken na de curly behandeling ben je van harte welkom in onze salon en krijg je een heerlijke oliebehandeling cadeau.